Erling Haaland/ FotoL Profimedia Images

Erling Haaland își va decide viitorul luna aceasta! Ce club se află în pole-position pentru transfer

articol scris de Digi Sport
06.04.2022, 13:21
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Erling Haaland (21 de ani), unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai momentului, este dorit de cluburile uriașe din Europa, iar luna aprilie va fi decisivă în ceea ce privește viitorul său.

Manchester City conduce lupta pentru semnătura lui Erling Haaland

Erling Haaland va lua decizia finală în luna aprilie, așa cum s-a anunțat încă de la începutul anului. Atacantul va reflecta asupra propunerilor primite împreună cu tatăl său și cu agentul Mino Raiola.

Potrivit Tuttomercadoweb, Manchester City are cele mai mari șanse în momentul de față să îl semneze pe Haaland. "Cetățenii" sunt în căutarea unui atacant de top pentru sezoanele următoare, iar Pep Guardiola îl vede pe norvegian drept cea mai bună variantă a momentului.

În același timp, Bayern Munchen s-a interesat și ea de serviciile lui Haaland, însă bavarezii nu pot face nicio mișcare până când nu îi vor stabili viitorul lui Robert Lewandowski. Real Madrid s-a numărat, de asemenea, printre pretendente, dar "galacticii" se concentrează mai mult pe Kylian Mbappe, care este dorit cu insistență pe Santiago Bernabeu.

Barcelona și-a manifestat și ea interesul pentru fotbalistul Borussiei Dortmund, însă costurile mutării i-au făcut pe catalani să renunțe, cel puțin pentru moment, la Erling Haaland.

Reacția conducerii Borussiei Dortmund după ce s-a spus că Haaland s-a înțeles cu City

Potrivit El Chiringuito, o persoană aflată în anturajul lui Alf-Inge Haaland, tatăl vedetei de la Borussia Dortmund, a transmis că în urma discuțiilor cu acesta a aflat că atacantul norvegian s-a înțeles deja cu Manchester City și ar fi semnat precontractul.

Recent, Haaland a primit o ofertă din partea lui Manchester City. "Cetățenii" i-au propus un venit anual de 29 de milioane de euro, însă s-au lovit de refuzul fotbalistului. Totuși, se pare că fotbalistul norvegian ar fi revenit asupra deciziei sale.

Haaland anunțase anterior că și-ar dori să evolueze în campionatul Spaniei, la Barcelona sau Real Madrid, însă oferta generoasă a celor de la City l-ar fi convins pe fotbalistul norvegian.

Președintele celor de la Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a anunțat, recent, într-un interviu acordat Bild că echipa din Bundesliga nu poate concura cu o ofertă venită din partea celor de la Manchester City.

Deocamdată nu știm nimic concret nici din partea lui Haaland, nici din partea unui club. Noi nu putem concura din punct de vedere financiar dacă Manchester City se va hotărî să îl oferteze. Dacă Haaland va pleca, vom găsi un alt talent și vom forma un alt star.

Trebuie să avem grijă să păstrăm vedetele pe care le avem în Bundesliga, lucru dificil având în vedere presiunea financiară imensă care vine din Anglia”, a transmis Watzke.

Etichete: manchester city , real madrid , barcelona , bayern , haaland , transfer haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Video Thiago Silva și-a anunțat decizia și a izbucnit în lacrimi: ”Înseamnă mult pentru mine”

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Citeşte şi

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”