Franck Ribey şi Arjen Robben au jucat ultimul meci pentru Bayern Munchen. Sursa foto: Getty Images

Bayern le-a decis soarta lui Robben și Ribery: e tot mai clar că vor pleca gratis. Acțiunile lui Heynckes, inutile

02.04.2018, 21:33
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Jupp Heynckes are contract cu Bayern doar până la vară și încearcă să își asigure liniștea pe final de sezon. În acest scop, a cerut clubului să pornească discuții cu vedetele Arjen Robben și Franck Ribery, pentru prelungirea contractelor care expiră tot la finalul sezonului.

"Am vorbit despre prelungirea contractelor lui Ribery și Robben, dar eu voi rămâne în plan secund. Sunt antrenorul lui Bayern în acest moment și vreau să lucrez la un nivel optim cu ambii jucători. Decizia finală în privința contractelor va fi luată de club, chiar dacă eu am o opinie personală", a spus Jupp Heynckes, luni, la conferința de presă care precedă meciul cu Sevilla, de marți, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Întârzierea unei acțiuni clare din partea clubului indică o despărțire a lui Bayern de Robben (34 de ani) și Ribery (care împlinește 35 de ani pe 7 aprilie).

Antrenorul german l-a înlocuit în toamna lui 2017 pe Carlo Ancelotti pe banca lui Bayern.

20 de trofee a cucerit Franck Ribery alături de Bayern Munchen: 7 titluri de campion în Bundesliga (2008, 2010, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), 5 Cupe ale Germaniei (2008, 2010, 2013, 2014, 2016), o Cupă a Ligii (2007), 4 Supercupe ale Germaniei (2010, 2012, 2016, 2017), o Ligă a Campionilor (2013), o Supercupă a Europei (2013) și un Campionat Mondial al Cluburilor (2013).

13 trofee are Arjen Robben alături de Bayern Munchen: 6 titluri de campion în Bundesliga (2010, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), 4 Cupe ale Germaniei (2010, 2013, 2014, 2016), o Supercupă a Germaniei (2012), o Ligă a Campionilor (2013) și o Supercupă a Europei (2013). A fost accidentat la Campionatul Mondial al Cluburilor din 2013 și nu are în palmares primul trofeu european cucerit de bavarezi sub comanda lui Guardiola.

Etichete: bayern munchen , ribery bayern , robben bayern , contract ribery bayern


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Theo Hernandez a spus ”Da” pentru transfer! Costă 100 de milioane de euro

Ce a spus Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Bayern Munchen

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”