Hoffenheim - Bayern Munchen / Foto: Getty Images

Video Hoffenheim - Bayern 4-1. După 8-0 cu Schalke, supercampioana Europei e în genunchi. Show total, două bare și ocazii uriașe

27.09.2020, 18:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

După 8-0 cu Schalke în prima etapă, Bayern a arătat o cu totul altă față. E adevărat că între timp bavarezii au câștigat și Supercupa Europei, însă la meciul cu Hoffenheim parcă a fost o altă echipă pe teren.

Hoffenheim - Bayern Munchen 4-1. Ambele echipe au avut câte o bară

După 24 de minute, gazdele aveau deja 2-0 după reușitele lui Bicakcic și Dabbur. Bavarezii au redus diferența prin Kimich în minutul 36, însă a fost doar un foc de paie pentru că Kramaric a fost aproape să mărească avantajul, dar a nimerit bara.

În partea secundă, Dabbur a ratat cu toată poarta în față, iar la poarta cealaltă, bavarezii au nimerit transversala prin Zirkee. Kramaric a fost cel mai periculos om al gazdelor și a fost aproape să mai dea un gol, dar Neuer a scos cu piciorul.

Hoffenheim - Bayern Munchen 4-1. Gazdele puteau înscrie de mai multe ori

În cele din urmă croatul a reușit să înscrie în minutul 77, iar apoi a ratat pe bandă rulantă, în minutele 84 și 88, după ce a conlucrat perfect cu Bebou. Tot Bebou a scăpat pe contraatac cu poarta goală, dar a tras într-un adversar.

Lecția de fotbal primită de Bayern nu avea să se încheie aici, pentru că în minutul 90+1 Neuer l-a faultat în careu pe Bebou, iar Kramaric a transformat lovitura de pedeapsă și a stabilit scorul final, Hoffenheim - Bayern 4-1. A fost cea mai clara victorire a lui Hoffenheim in istoria confruntărilor cu Bayern.

LIVE VIDEO Hoffenheim - Bayern Munchen 4-1:

UPDATE min. 90+2: GOOOOOL Hoffenheim! Hoffenheim - Bayern 4-1. Kramaric transformă lovitura de pedeapsă.

UPDATE min. 90+1: Penalty pentru Hoffenheim. Bebou e faultat în careu de Neuer.

UPDATE min. 90: Ocazie Hoffenheim. Bebou scapă pe un contraatac care îi găsește pe cei de la Bayern cu poarta goală, dar jucătorul lui Hoffenheim trage într-un adversar.

UPDATE min. 88: Ocazie Hoffenheim. Bebou și Kramaric conlucrează din nou perfect, iar ultimul trimite peste.

UPDATE min. 84: Ocazie Hoffenheim. Bebou centrează de pe dreapta în careu, dar foarfeca laterală a lui Kramaric e respinsă de Boateng.

UPDATE min. 77: GOOOOL Hoffenheim! Hoffenheim - Bayern 3-1. Bebou îi pasează lui Kramaric, care îl învinge pe Neuer cu un șut la colțul lung.

UPDATE min. 74: Ocazie Hoffenheim. Kramaric are o ocazie imensă, dar Neuer respinge cu piciorul.

UPDATE min. 57: Bară Bayern. După o acțiune prelungită a bavarezilor, Zirkzee șutează tare din careu și nimerește transversala.

UPDATE min. 51: Ocazie Hoffenheim. Dabbur ratează incredibil cu toată poarta în față.

UPDATE min. 45+1: Bară Hoffenheim. Ktramaric scapă pe partea stângă, intră în careu, îl întoarce pe Boateng și șutează în transversală.

UPDATE Min. 36: GOOOOOL Bayern! Hoffenheim - Bayern 2-1. Mingea circulă pe traseul Sane, Gnabry, Davies, Muller, Kimmich, iar ultimul finalizează superb, la vinclu.

UPDATE min 24: GOOOOL Hoffenheim! Hoffenheim - Bayern 2-0. Pavard încearcă să degajeze, dar balonul ricoșează cu noroc la Dabbur, care finalizează cu o scăriță peste Neuer.

UPDATE min. 16: GOOOOL Hoffenheim! Hoffenheim - Bayern 1-0. După un corner, Bicakcic trimite cu capul, Davies încearcă să respingă de pe linia porții, dar nu reușește.

UPDATE min. 1: Începe meciul.


Știrea inițială:

Bayern a uimit pe toată lumea după debutul incredibil din acest sezon din Bundesliga, 8-0 cu Schalke.

Adversarii le-au luat frica, iar meciul cu Hoffehneim se anunță din nou unul spectaculos, chiar dacă și gazdele de astăzi vin duăp un succes în prima etapă, 3-2 pe terenul lui Koln.

Supercampioana Germaniei și a Europei vine după un meci epuizant cu Sevilla în Supercupa Europei, în care nemții s-au impus după prelungiri. Însă forța de atac a lui Bayern este una de temut, mai ales că cele 32 de victorii la rând în toate competițiile dau fiori oricărui adversar.

Hoffenheim - Bayern Munchen, echipele de start:

Etichete: bayern munchen , hoffenheim


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Citeşte şi

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

Scandal la Bayern Munchen înainte de confruntarea de ”foc” cu Real Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”