Julian Nagelsmann, demis de Bayern Munchen / Foto: Profimedia

Julian Nagelsmann are deja o propunere importantă, deși nici nu s-a despărțit oficial de Bayern Munchen

articol scris de Digi Sport
24.03.2023, 12:53
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Antrenorul german Julian Nagelsmann (35 de ani) a fost luat prin surprindere de hotărârea conducerii clubului Bayern Munchen de a-l demite cu o săptămână înaintea derby-ului cu Borussia Dortmund.

Julian Nagelsmann, principala variantă pentru Tottenham

Bayern ocupă locul doi în Bundesliga, după 25 de etape, la un punct de liderul Borussia Dortmund. Pe 1 aprilie, în direct pe Digi Sport, este programat derby-ul Bayern – Dortmund.

În UEFA Champions League, Bayern va juca în “sferturi” cu Manchester City, după ce a eliminat-o pe PSG.

  • Julian Nagelsmann este antrenorul lui Bayern din iulie 2021 și mai are contract până în vara anului 2026.

Nagelsmann are o medie de 2,31 puncte câștigate pe meci. Germanul a cucerit trei trofee la Bayern: titlul în Bundesliga (2022) și două Supercupe ale Germaniei (2022, 2023).

Julian Nagelsmann a fost luat prin surprindere de decizia conducătorilor de la Bayern Munchen. Antrenorul german era la schi în Austria când a primit vestea înlăturării sale.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că Julian Nagelsmann ar fi intrat în conflict cu conducerea lui Bayern și ar fi pierdut încrederea unor jucători de bază. Anunțul oficial al demiterii este așteptat în cursul zilei de vineri.

“Din ce înțeleg, au fost probleme serioase între Nagelsmann și conducerea lui Bayern. În plus, anumiți jucători și-au pierdut încrederea în tactica propusă de către antrenor. De aceea s-a decis că este nevoie de o schimbare”, notează Fabrizio Romano.

Între timp, Julian Nagelsmann ar fi devenit principala variantă pentru Tottenham, notează BBC. Londonezii vor să găsească un înlocuitor pentru Antonio Conte.

Tottenham îi achită lui Conte aproximativ 4 milioane de euro, pentru a accepta rezilierea contractului, dar în același timp pregătește o ofertă atractivă pentru Nagelsmann.

Football Insider anunță că Nagelsmann a mai fost dorit de Tottenham, în vara anului 2021, când Jose Mourinho a fost demis de la echipa engleză. În cele din urmă, tehnicianul german a ales-o pe Bayern Munchen.

Bayern a plătit o sumă imensă pentru a-l aduce pe Julian Nagelsmann

Bayern Munchen a făcut sacrificii financiare pentru a-l aduce pe Julian Nagelsmann. În vara lui 2021, pentru a-i desface contractul de la Leipzig, clubul bavarez a plătit 25 de milioane de euro.

Germanul este și azi cel mai scump antrenor din istoria fotbalului. De Julian Nagelsmann s-a apropiat în toamna anului trecut Graham Potter, în schimbul căruia Chelsea i-a plătit lui Brighton 20 de milioane de euro.

Etichete: premier league , antonio conte , tottenham , bayern , bundesliga , thomas tuchel , julian nagelsmann , nagelsmann , nagelsmann tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă