Stema lui Juventus / Foto: Profimedia

Juventus, de neoprit! După transferurile lui Angel Di Maria și Paul Pogba, italienii insistă pentru un star din Germania

articol scris de Digi Sport
04.08.2022, 21:29
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Clubul Juventus Torino a mărit oferta făcută celor de la Eintracht Frankfurt pentru achiziţionarea sârbului Filip Kostic, dorit şi de englezii de la West Ham United, scrie DPA.

Juventus insistă pentru un nou transfer

Potrivit unor informaţii, italienii ar oferi acum 12 milioane de euro plus suplimente, însă West Ham United ar fi înaintat suma de 15 milioane euro.

Conform presei sportive din Italia, Kostic (29 ani) ar prefera să meargă la Juventus unde l-ar avea coechipier pe conaţionalul său, Dusan Vlahovic.

Contractul lui Kostic la Frankfurt este valabil până în 2023. El a câştigat, cu gruparea din Bundesliga, trofeul Europa League sezonul trecut, fiind declarat cel mai bun jucător al competiţiei, notează Agerpres.

Juventus încearcă să-l transfere și pe Leandro Paredes de la PSG

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Juventus a demarat tratativele pentru transferul lui Leandro Paredes (28 de ani). 

Italienii au ajuns deja la un acord cu fotbalistul argentinian, iar acum trebuie să se așeze la masa negocierilor cu PSG. 

Aceeași sursă menționează că PSG este dispusă să îl lase pe Paredes să plece pentru doar 15 milioane de euro, cel mai probabil deoarece acesta nu face parte din planurile lui Cristophe Galtier, noul antrenor de pe Parc des Princes. 

  • 22 de meciuri a jucat Leandro Paredes pentru PSG în sezonul trecut, când l-a avut antrenor pe conaționalul Mauricio Pochettino.

Juventus are probleme la mijloc după accidentarea lui Paul Pogba

Campionul mondial francez, revenit în această vară la Juventus după şase ani petrecuţi la Manchester United, va fi supus unei "terapii conservatoare timp de cinci săptămâni", a indicat un purtător de cuvânt al clubului italian.

Internaţionalul de 29 de ani s-a accidentat la antrenament în urmă cu zece zile, în cadrul turneului efectuat de bianconeri în Statele Unite.

Ca urmare a unei dureri semnalate la genunchiul drept, Paul Pogba a fost supus unor investigaţii radiologice care au relevat o leziune a meniscului lateral.

Etichete: juventus , transfer , eintracht frankfurt , filip kostic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

Citeşte şi

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Cum a ratat Ovidiu Popescu transferul la Sepsi: Laszlo Dioszegi a spus totul

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian