Kai Havertz, mijlocașul lui Bayer Leverkusen / Foto: Getty Images

Kai Havertz cere să plece de la Leverkusen! Clubul care acceptă să plătească 100 de milioane de euro

08.07.2020, 12:03
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Kai Havertz (21 de ani), mijlocașul ofensiv de la Bayer Leverkusen, este gata să lase Bundesliga pentru Premier League.

După mai multe speculații privind viitoarea sa destinație, internaționalul german le-ar fi solicitat celor de la Bayer Leverkusen să îi permită transferul în această vară, scriu cei de la Bild.

Kai Havertz, aproape de transferul la Chelsea

Suma solicitată de clubul care a încheiat pe locul 5 sezonul din Bundesliga este de 100 de milioane de euro, iar favorită pentru această mutare ar fi Chelsea. Londonezii ar fi de acord cu prețul solicitat, însă și-ar dori să modifice termenii înțelegeri.

Trupa lui Frank Lampard este dispusă să plătească direct 70 de milioane de euro, iar celelalte 30 de milioane rămase să fie achitate în funcție de bonusurile care vor fi stipulate în contractul lui Havertz.

Fotbalistul crescut la Leverkusen ar fi și el de acord cu transferul la Chelsea, însă și-ar dori ca echipa lui Lampard să evolueze în sezonul următor din Champions League. Cu patru runde rămase de disputat din Premier League, echipa de pe Stamford Bridge ocupă locul 3, cu 60 de puncte, la cinci lungimi în fața lui Manchester United, care e pe poziția a cincea și are un joc mai puțin disputat. Astfel, obiectivul lui Chelsea este aproape de îndeplinire.

Chelsea pare să aibă planuri mari pentru sezonul următor. Din august, pe Stamford Bridge vor mai ajunge extrema dreaptă Hakim Ziyech, de la Ajax, și atacantul Timo Werner, de la RB Leipzig. Londonezii au plătit aproximativ 90 de milioane de euro pentru cei doi.

Havertz, dorit și de Real Madrid

Sursa citată adaugă că și Real Madrid este foarte interesată de aducerea lui Kai Havertz, însă spaniolii ar avea nevoie de mai mult timp pentru a obține fondurile necesare unui astfel de transfer.

În condițiile în care Havertz nu este dispus să mai rămână la Leverkusen pentru încă un sezon, iar Chelsea este pregătită să realizeze transferul, mutarea mijlocașului la echipa lui Lampard pare foarte aproape de realizare.

Kai Havertz a crescut în academia lui Bayer Leverkusen, iar în 2016, la vârsta de 17 ani, a fost promovat la prima echipă. De atunci, mijlocașul a strâns 148 de meciuri, 45 de goluri și 31 de pase decisive.

  • 17 goluri și 9 pase decisive a reușit Havertz, în acest sezon, la Bayer Leverkusen.
  • 7 meciuri și 1 gol are fotbalistul la naționala Germaniei de seniori.

Etichete: chelsea , premier league , bundesliga , bayer leverkusen , kai havertz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Live Video&Score Aston Villa - Chelsea 2-0, ACUM, pe DGS 2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”