Matthijs de Ligt a semnat cu Bayern Munchen / Foto: Profimedia

Matthijs de Ligt a discutat cu Louis van Gaal înainte de a semna cu Bayern Munchen. Ce i-a transmis tehnicianul

articol scris de Digi Sport
22.07.2022, 10:13
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Matthijs de Ligt (22 de ani) a plecat în această vară de la Juventus Torino și a semnat cu Bayern Munchen, echipă pentru care a debutat deja cu gol.

Înainte de a ajunge la campioana Germaniei, Matthijs de Ligt a discutat cu Louis van Gaal (70 de ani), fost antrenor la Bayern Munchen și actualul selecționer al Olandei.

Matthijs de Ligt a avut o conversație cu Louis van Gaal înainte de a semna cu Bayern Munchen

Matthijs de Ligt a dat de înțeles că părerea selecționerului Olandei a contat în decizia pe care a luat-o în privința viitorului său.

La începutul verii am discutat despre viitorul meu cu Van Gaal și nu a avut decât cuvinte de laudă pentru Bayern. Le-a lăudat filozofia celor de acolo și mi-a spus că, dacă merg acolo, mă voi îndrăgosti de ei.

(n.r. despre Julian Nagelsmann) A demonstrat că tinerii alături de el pot crește și se pot dezvolta. Încă mă văd ca atare și vreau să mă perfecționez”, a transmis Matthijs de Ligt, potrivit Goal.com.

Sadio Mane și de Ligt, primele goluri în tricoul lui Bayern Munchen! Victorie categorică în amicalul din SUA

Bayern Munchen s-a impus împotriva celor de la DC United, scor 6-2, în prima partidă de pregătire disputată în această vară.

Pentru trupa lui Julian Nagelsmann au marcat Sadio Mane (min. 5 penalty), Marcel Sabitzer (min. 12), Serge Gnabry (min. 44), de Ligt (min. 47), Joshua Zirkzee (min. 51), respectiv Thomas Muller (min. 90+2). Pentru DC United au înscris Skage Lehland (min. 54) și Ku-DiPietro (min. 83).

La partida cu DC United, Sadio Mane și de Ligt au marcat primele lor goluri în tricoul celor de la Bayern Munchen. Dacă senegalezul a venit de la Liverpool în urmă cu mai mult săptămâni, fundașul olandez a ajuns sub comanda lui Julian Nagelsmann în urmă cu doar câteva zile.

Cum a arătat primul 11 al lui Bayern la meciul cu DC United: Neuer - Mazraoui, Nianzou, Upamecano, Davies - Copano, Sabitzer, Vidovic, Sane - Gnabry, Mane.

În această vară, Bayern Munchen i-a transferat pe Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch, Sadio Mane și Matthijs de Ligt, în timp ce Robert Lewandowski a plecat de pe Allianz Arena după opt ani.

Etichete: juventus , louis van gaal , matthijs de ligt , transfer matthijs de ligt , transfer bayern munchen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Scos din lot înainte de Bayern Munchen - Real Madrid

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă