Luka Jovic a marcat al 9-lea său gol în această ediţie din Europa League

Noua perlă din Bundesliga, pe radarul lui Real Madrid. Anunțul făcut de presa spaniolă

29.01.2019, 18:07
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Real Madrid se află în căutarea unui atacant care să-l suplinească așa cum trebuie pe starul portughez, să fie un marcator înnăscut. Potrivit publicației spaniole As, noua "mașinărie de goluri" pe care au pus ochii madrilenii este Luka Jovic, de la Eintracht Frankfurt.

În vârstă de 21 de ani, atacantul este considerat noua senzație din Bundesliga, având deja 18 goluri (dintre care 13 în campionat) în 25 de meciuri oficiale pentru Eintracht. Jovic s-a născut în Bosnia, însă are pașaport sârbesc și a ajuns la Frankfurt în iunie 2017, după împrumutul de la Benfica.

Conștienți de potențialul noii revelații din Bundesliga, nemții vor să activeze clauza de transfer definitiv, care este cuprinsă între 6 și 12 milioane de euro, în funcția de unii parametri. Împrumutul său expiră la finalul sezonului, însă interesantă este și evoluția valorii sale de piață.

Luka Jovic, dorit de Real Madrid, este cotat la 40 de milioane de euro

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în momentul când a fost împrumutat de Benfica la Frankfurt, iulie 2017, avea o valoare de două milioane de euro, însă acum este cotat la 40 de milioane.

Madrilenii văd în Jovic un atacant care să îl completeze perfect pe Benzema, însă ar lua în calcul un transfer chiar de pe acum, pentru a nu-l scăpa din mână, urmând ca jucătorul să se alăture lotului abia la vară.

Jovic este atacant foarte versatil, cu multă mobilitate, iar stilul său este o combinație între Kalinic, Griezmann și Diego Costa, așa cum precizează sursa citată.

În vara trecută, Real a fost în căutarea unui atacant, pe care încă îl caută mai ales după plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar numele vehiculate atunci au fost Cavani (31 de ani, PSG), Kane (25 de ani, Tottenham) și Lewandowski (31 de ani, Bayern), însă aceștia au un preț destul de mare, iar în aceste condiții, varianta Jovic pare optimă.

Real Madrid trebuie să se grăbească pentru că alte echipe, precum Barcelona și Bayern Munchen, sunt pe urmele sale.

Jovic a fost format de Steaua Roșie Belgrad, iar apoi a ajuns la Apollon Limassol, a revenit la Steaua Roșie și apoi a ajuns la Benfica, în februarie 2016. La Frankfurt a ajuns în iulie 2017, împrumutat pentru două sezoane.

Jovic a jucat la toate grupele de vârstă în naționalele Serbiei, iar la naționala mare are trei selecții.

Etichete: transferuri real madrid , atacant real madrid , luka jovic , luka jovic eintracht frankfurt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer: ”Am patru copii, și-a bătut joc de mine”

COVID-19 | Germania, în fața unei decizii fără precedent. Adunare generală extraordinară, după anunțul Angelei Merkel

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă