Erling Haaland este golgeterul Borussiei Dortmund / Foto : Getty Images

Oficialii Borussiei Dortmund rămân ferm pe poziții: ”planul foarte clar” făcut cu Erling Haaland

articol scris de Digi Sport
13.04.2021, 09:02
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Erling Haaland a devenit într-un timp scurt unul dintre cei mai bun atacanți centrali din Europa, iar vârsta sa și evoluțiile reușite la Borussia Dortmund l-au transformat într-o prioritate, în ceea ce privește un transfer, pentru toate cluburile cu pretenții.

În martie, agentul lui Erling Haaland, Mino Raiola, și tatăl atacantului, fostul internațional norvegian Alf-Inge Haaland, au fost surprinși la Barcelona și Madrid, iar un transfer în vară părea iminent, însă lucrurile au luat în ultimele zile o cu totul altă turnură.

Oficialii Borussiei Dortmund sunt sigur: Haaland rămâne

Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei Dortmund, a dezvăluit că, recent, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții lui Erling Haaland, iar concluzia acesteia a fost favorabilă clubului German, în tricoul căreia norvegianul va evolua și sezonul viitor.

Sunt bucuros să anunț că am decis să ne ținem de contractul pe care îl avem și în direcția stabilită săptămâna trecută. Noi avem un plan foarte clar și vrem să începem noul sezon cu Erling Haaland în echipă”, a declarat Michael Zorc, potrivit Mundodeportivo.

Agentul Mino Raiola a confirmat discuția avută cu reprezentanții Borussiei Dortmund, însă a susținut că nu de acord ca Erling Haaland să mai rămână un an la clubul german.

Da, e adevărat, m-am întâlnit cu managerul clubului și mi-a repetat că ei nu doresc să-l vândă pe Haaland în această vară. Îl respect, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu el”, a recunoscut Mino Raiola.

Un factor important în luarea deciziei finale ar trebui să fie, în mod normal, poziția jucătorului, care ar înclina spre o despărțire de Borussia Dortmund în vară, în special dacă echipa va rata calificarea în ediția viitoare a Champions League, Erling Haaland considerând că absența duelurilor cu cele mai importante cluburi din Europa i-ar îngreuna progresul.

Erling Haaland, unul dintre cei mai prolifici atacanți ai momentului

Erling Haaland este unul dintre cei mai prolifici jucători ai momentului. În acest sezon, jucătorul de 20 de ani are 33 de goluri și 10 pase decisive în 34 de meciuri oficiale jucate pentru Dortmund. Norvegianul e la egalitate cu Mbappe și e depășit doar de Lewandowski.

Real Madrid, Barcelona, PSG sau Manchester City sunt echipele intersate de transferul lui Haaland. De altfel, există puține cluburi în lume care și-ar putea permite acum un asemenea transfer.

Haaland a fost transferat de la Salzburg la Borussia Dortmund în ianuarie 2020 pentru doar 20 de milioane de euro. Atacantul de 20 de ani are o clauză de 75 de milioane de euro, care intră însă în vigoare în iulie 2022. Până atunci, cine vrea să îl cumpere trebuie să achite suma cerută de Dortmund, 180 de milioane de euro.

Etichete: mino raiola , michael zorc , erling haaland , transfer erling haaland , oferte erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Anunțul lui Pep Guardiola despre Erling Haaland

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”