Manuel Neuer / Foto: Profimedia

Șase variante de înlocuire pentru Manuel Neuer la Bayern Munchen. Ce spune Oliver Kahn

articol scris de Digi Sport
10.01.2023, 13:40
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Bayern Munchen se află în căutarea unui portar în momentul de față, asta după ce Manuel Neuer s-a accidentat la schi după Cupa Mondială din Qatar și va absenta tot restul sezonului.

Șase variante de înlocuire pentru Manuel Neuer la Bayern Munchen

Situația lui Neuer le-a dat planurile peste cap celor de la Bayern Munchen, care sunt nevoiți să se orienteze rapid în această iarnă. În vederile bavarezilor sunt nu mai puțin de cinci portari Yan Sommer (Monchengladbach), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb), Yassine Bounou (Sevilla), Keylor Navas (Paris Saint-Germain), Emiliano Martinez (Aston Villa), dar oficialii clubului iau în calcul și repatrierea lui Alexander Nubel, care este împrumutat la AS Monaco în acest sezon.

Cu toate acestea, Oliver Kahn a recunoscut că celor de la Bayern le va fi foarte greu să găsească un portar bun în această perioadă, care să și poată ajunge pe Allian Arena:

"Discutăm despre diferite opțiuni, dar înlocuirea lui Manuel Neuer în pauza de iarnă este desigur extrem de dificilă, mai ales că puține cluburi vor să renunțe la numărul unu", a explicat oficialul celor de la Bayern, într-un interviu pentru Bild.

Manuel Neuer ratează restul sezonului 2022-2023, după ce s-a accidentat la schi

În luna decembrie, Manuel Neuer a anunțat că a fost operat, după ce și-a rupt piciorul drept. Totodată, portarul a suferit o accidentare minoră la mâna stângă.

“Ce pot să zic, finalul anului putea să fie mai bun pentru mine, asta e clar. În timp ce mă aflam la schi, am suferit o fractură la picior. Operația de ieri a decurs bine. Le mulțumesc doctorilor! Totuși, m-a durut când am aflat că sezonul s-a încheiat pentru mine”, a scris Neuer pe Instagram.

Manuel Neuer a primit o vacanță după ce Germania a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Qatar. Portarul a fost integralist în toate meciurile.

Manuel Neuer ar fi trebuit să revină în Qatar pe 6 ianuarie 2023, când Bayern Munchen începe cantonamentul de iarnă, la Doha.

Campionatul Germaniei se va relua pe 20 ianuarie 2023, iar Bayern Munchen o va înfrunta pe Leipzig. Bayern are un avans de patru puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga.

  • În sezonul 2022-2023, Manuel Neuer a jucat în 16 meciuri pentru Bayern Munchen

Etichete: bayern munchen , neuer , oliver kahn , portar bayern


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

”Blestemul Harry Kane”! Bayern a ratat șansa de a câștiga încă un trofeu

Conducerea lui Bayern Munchen a făcut anunțul, după ce Roberto De Zerbi a rămas liber de contract

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”