Julian Nagelsmann, alături de Hansi Flick / Foto: Profimedia

Toată lumea l-a dat la Bayern, dar Nagelsmann a oferit o reacție surpinzătoare. Ce a spus despre înlocuirea lui Flick

articol scris de Digi Sport
14.04.2021, 18:31
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Bayern Munchen a fost eliminată în sferturile Ligii Campionilor de Paris Saint-Germain, după 3-3, la general, iar presa germană a scris că Hansi Flick va pleca de pe banca tehnică a bavarezilor, urmând să preia naționala Germaniei după EURO 2020.

Inclusiv Lothar Matthaus, fost mare jucător al lui Bayern și campion mondial cu Germania în 1990, a spus că Hansi Flick îl va înlocui pe Joachim Low la naționala Germaniei, iar Bayern și-ar fi exprimat deja interesul pentru Julian Nagelsmann, antrenorul lui RB Leipzig.

Julian Nagelsmann spune că nu a negociat cu Bayern Munchen

Deși este dat ca sigur pe banca lui Bayern din vara acestui an, antrenorul de doar 33 de ani al lui Leipzig a spus că nu a existat nicio discuție cu campioana Germaniei.

"Nu au existat și nu există discuții. Acest lucru este valabil și pentru agenții mei, pentru că nu ar lua decizii înainte să mă consulte. Nu știu de unde are Lothar aceste informații", a spus Nagelsmann, citat de Kicker.

Nagelsmann mai are contract cu RB Leipzig până în iunie 2023 și nu are o clauză de reziliere în contract, astfel că Bayern trebuie să ajungă la un acord, în primul rând, cu formația care ocupă acum locul secund în Bundesliga.

Julian Nagelsmann o pregătește pe RB Leipzig din vara anului 2019, iar înainte de a ajunge aici a petrecut aproape trei ani și jumătate la Hoffenheim. Alături de Hoffenheim, Nagelsmann a încheiat pe locurile 4, 3, respectiv 9 în Bundesliga, în timp ce în prima stagiune de la RB Leipzig a terminat pe poziția a treia.

  • 87 de meciuri a strâns Nagelsmann pe banca lui RB Leipzig, înregistrând 52 de victorii, 20 de remize și 15 înfrângeri.

Hansi Flick ar urma să preia naţionala Germaniei

Presa speculează că Flick l-ar putea înlocui pe Joachim Low pe banca naţionalei Germaniei, una din adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Flick este văzut drept principalul candidat la funcţia de selecţioner, după ce a fost secundul lui Low din 2006 până la titlul mondial din 2014. Hans-Dieter Flick a lucrat apoi ca director sportiv în cadrul Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), iar în noiembrie 2019 a devenit antrenorul echipei Bayern Munchen, cu care a câştigat 6 trofee de atunci.

Flick s-a oprit însă înainte de a spune ''nu'' naţionalei Germaniei, după ce alţi doi tehnicieni au dat răspunsuri negative, Jurgen Klopp, antrenorul campioanei Angliei, Liverpool, şi Julian Nagelsmann, tehnicianul echipei germane RB Leipzig.

VIDEO Rezumatul meciului PSG - Bayern 0-1

Etichete: germania , bayern , bundesliga , julian nagelsmann , hansi flick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”