Boetius și Jovetic, jucătorii lui Hertha / Foto: Profimedia

Veste teribilă în Bundesliga! Al patrulea jucător a fost depistat cu o tumoră

articol scris de Digi Sport
22.09.2022, 16:17
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Extrema Jean-Paul Boetius, de la Hertha Berlin, a devenit indisponibil pentru o perioadă nedeterminată după ce a fost diagnosticat cu cancer la testicule, a anunţat joi clubul din Bundesliga, citat de Reuters.

Veste teribilă din Bundesliga! Boetius, jucătorul Herthei, depistat cu o tumoră

Olandezul de 28 ani a aflat că are cancer după un control urologic medical de rutină, efectuat miercuri, şi urmează să fie supus unei operaţii.

Boetius devine al doilea fotbalist din Bundesliga care are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori în ultimele luni. Atacantul Sebastien Haller (Borussia Dortmund) a fost operat şi a urmat un tratament ca urmare a unui cancer testicular descoperit într-un stagiu de pregătire dinaintea sezonului.

În Germania, Boetius a jucat pentru Mainz între 2018 şi 2022, înainte de a ajunge la Dortmund. El are o selecţie la naţionala Olandei, notează AGERPRES.

De asemenea, și fundașul lui Augsburg, Timo Baumgartl, și coechipierul lui Boetius, Marco Richter, au suferit din cauza unor tumori. Ambii s-au recuperat din fericire și au evoluat în actualul sezon de Bundesliga pentru echipele lor.

Sebastian Haller explică cum decurge recuperarea după ce a fost operat de cancer

Transferat de Dortmund după plecarea atacantului norvegian Erling Haaland (23 de ani) la Manchester City, Haller a resimţit dureri în timpul unui cantonament, la mijlocul lui iulie, la câteva zile după ce semnase cu echipa germană. Medicii clubului au anunţat că el suferă de cancer testicular.

Din ziua în care m-am întors acasă, am început să lucrez, să merg la sală, sunt deja la nivelul pe care îl aveam acum câteva luni. Este un semn bun”, a spus franco-ivorianul în vârstă de 28 de ani, venit la Dortmund de la Ajax Amsterdam, notează Agerpres.

Primul meu obiectiv este să revin pe teren, să joc în faţa zidului galben şi să înscriu primul meu gol în faţa lor. Va fi un moment încărcat de emoţie. Voi reveni rapid pe teren”, a conchis el, zâmbind.

Borussia Dortmund a indicat la sfârşitul lui iulie că Haller va lipsi mai multe luni. Pentru a suplini absenţa sa, clubul l-a transferat pentru un sezon pe francezul Anthony Modeste (34 de ani).

Etichete: hertha berlin , jean-paul boetius


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer: ”Am patru copii, și-a bătut joc de mine”

COVID-19 | Germania, în fața unei decizii fără precedent. Adunare generală extraordinară, după anunțul Angelei Merkel

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă