Jucătorii de pe banca Slaviei Praga se bucură după golul reușit pe terenul CFR-ului / Foto: Sport Pictures

Antrenorul cehilor a fost fair-play, dar cifrele UEFA spun totul după CFR Cluj - Slavia Praga

21.08.2019, 11:06
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, prima manșă din play-off-ul Europa League, cu Slavia Praga. Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de rezultat, iar tehnicianul oaspeților, Jindrich Trpisovsky, a afirmat că șansele de calificare rămân "aproximativ egale".

Cifrelor oficiale ale partidei de la Cluj denotă că cehii au fost net superiori. Cel puțin în prima repriză, lucru comentat și de Ilie Dumitrescu, în pauză.

"Meciul a arătat că a fost un duel între două echipe puternice. A fost care pe care, 50-50. Am intrat mai bine în meci, dar ei au fost mai buni în repriza a doua. Lucrurile mărunte au făcut diferența. Cei de la CFR ne-au arătat exact ce știam despre ei, va fi dificil. Dacă vrem calificarea, va trebui să jucăm mult mai bine acasă", a declarat Jindrich Trpisovsky, conform slavia.cz.

"Clujul e o echipă bună. Cu Celtic a fost la fel, nimeni nu a crezut în ei și au câștigat cu 4-3. Echipa are valori individuale și fotbaliștii sunt bine coordonați. Meciul de azi a arătat că adversarul are valoare și se adaptează în timpul meciului. Dar nu a fost surprinși de nimic, doar de absența lui Vinicius. Ne-au confirmat că sunt puternici, dar ne-au arătat și slăbiciunile lor.", a mai spus antrenorul Slaviei Praga.

"În repriza a doua, Rondon a jucat foarte bine, iar noi nu ne-am mai mișcat la fel. Paradoxal, parcă aveam plumb în ghete. Dar rezultatul este cel care ne-a interesat. Va fi, totuși, foarte dificil în retur. Ei au înscris 4 goluri la Celtic, două la Maccabi și au jucat mai bine în deplasare. Șansele sunt aproximativ egale după primul meci", a încheiat Jindrich Tpisovsky.

Ce spun cifrele UEFA, după CFR Cluj - Slavia Praga 0-1

Declarațiile antrenorului Slaviei Praga sunt pline de fair-play, în contextul în care cifrele publicate de UEFA după acest meci arată clar că oaspeții au fost superiori. Capitolul pase reușite este cel mai sugestiv.

 

10-12 a fost raportul ocaziilor și 39%-61% cel al posesiei. Slavia Praga a avut 434 de pase (321 reușite), față de 263 (146 reușite), ale formației lui Dan Petrescu. Jucătorii Slaviei Praga au alergat mai mult decât adversarii lor (113,2 km vs. 105,9 km).

Returul dintre Slavia Praga și CFR, din play-off-ul UEFA Champions League, se va disputa miercuri, 28 august, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO pe digisport.ro.

Etichete: play-off champions league , slavia praga , jindřich trpišovský


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Acționarul Farului s-a implicat în scandalul momentului de la FC Barcelona. Xavi, criticat

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

Ofertă pentru Albion Rrahmani! Rapid a dat răspunsul imediat

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”