Christophe Galtier / Foto: Profimedia

Christophe Galtier nu caută scuze după înfrângerea cu Bayern: ”O echipă care ne-a lipsit de minge”

articol scris de Digi Sport
15.02.2023, 08:06
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

PSG a fost învinsă de Bayern Munchen, scor 0-1, în manșa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Unicul gol al întâlnirii dintre cele două formații a fost reușit de Kingsley Coman, în minutul 53 al jocului.

Christophe Galtier: ”Nu există scuze de găzit”

Christophe Galtier (56 de ani), antrenorul lui PSG, a recunoscut superioritatea celor de la Bayern Munchen în meciul de pe Parc des Princes, însă nu dezarmează înaintea meciului retur. 

Am avut o oră grea de joc, împotriva unei echipe care ne-a lipsit de minge. Ne-am așteptat din momentul în care nu am avut prea multă profunzime. Hakimi a fost foarte rapid în prima repriză. A jucat mult în timpul Cupei Mondiale, cu dureri. Am încercat să ne descurcăm cât mai bine de la revenirea lui. Există, de asemenea, o problemă de sincronizare.

Luăm acest gol chiar înainte de intrarea lui Kylian pe care o pregătisem, chiar dacă Bayern ar fi meritat să marcheze înainte. Nu am putut beneficia pe dreapta de Marquinhos, care a scrâșnit din dinți, pentru că a fost puțin lovit. Am creat situații. Dar asta nu a fost de ajuns.

Sper să ne recuperăm prospețimea și jucătorii. Vom vedea. A fost o dublă confruntare și în seara asta nu există nici eliminati, nici calificați. Am multă speranță. Am avut o discuție în vestiar cu jucătorii.

Meciurile au contat la nivel fizic și energetic. Nu există scuze de găsit, dar suntem într-un moment în care echipa nu este în cea mai bună condiție și nu este completă”, a spus Christophe Galtier, potrivit L'Equipe.

PSG - Bayern 0-1. Mbappe a avut două goluri anulate

Bavarezii au început în forță, iar Choupo-Moting a fost aproape de gol după numai câteva secunde de la primul fluier. Atacantul camerunez a mai ratat o ocazie în minutul 30, iar prima repriză s-a încheiat cu oportunitatea lui Kimmich, când Donnarumma a fost pe fază.

Bayern a deschis scorul în minutul 53, prin Kingsley Coman, care nu s-a bucurat, având în vedere că e format chiar la PSG. A urmat un voleu frumos al lui Choupo-Moting, reținut de același Donnarumma, care, peste un minut, a deviat în bară mingea trimisă de același jucător.

PSG - Bayern 0-1. Nemții au avut o bară

Portarul italian s-a remarcat și la o fază foarte spectaculoasă creată de nemți în minutul 64. Finalul a fost de foc. Mbappe, care a intrat din postura de rezervă, a marcat în minutul 73, însă golul a fost anulat pentru offside.

Marquinhos nu a avut nici el noroc, iar în minutul 82, același Mbappe a mai avut un gol anulat, tot pentru offside. După o ocazie uriașă a lui Mbappe, a mai avut loc un singur eveniment notabil, eliminarea lui Pavard, din prelungiri.

Astfel, PSG - Bayern s-a terminat 0-1. La meciurile directe, bavarezii îi conduc pe francezi cu 7-5.

VIDEO Rezumat PSG - Bayern Munchen 0-1

Etichete: psg ucl , optimi champions league , christophe galtier , optimi ucl , psg bayern


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

Momentul care a permis virusului COVID-19 să se răspândească la mii de oameni. Verdictul unui medic italian

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”