Luciano Spalletti / Foto: Getty Images

”Dacă o voi susține pe Inter?” Răspunsul dat de Luciano Spalletti înaintea finalei Champions League

articol scris de Digi Sport
10.06.2023, 19:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Luciano Spalletti (64 de ani), antrenorul care a părăsit-o pe Napoli după ce i-a condus pe ”azzurri” către câștigarea primului Scudetto după o pauză de 33 de ani, a dat verdictul în privința finalei Champions League.

  • Marea finală dintre Manchester City și Inter este programată în această seară, de la 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar meciul poarte fi urmărit și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS.

Luciano Spalletti, verdict înaintea finalei Champions League

Luciano Spalletti a fost întrebat despre finala Champions League, finală ratată de Napoli după ce a fost eliminată de AC Milan în sferturile de finală.

Spalletti a transmis că nu va susține nicio echipă în finala de la Istanbul, chiar dacă îi este un prieten apropiat lui Pep Guardiola.

Dacă o voi susține pe Inter? Cu siguranță mă voi uita la meci pentru că iubesc fotbalul și pentru că sunt prieten cu Guardiola, un antrenor care ne-a învățat foarte multe lucruri.

Sunt și un prieten al clubului Inter, unde am avut parte de doi ani minunați, înainte de a decide să merg pe un drum separat, un drum care s-a potrivit a fi cel corect pentru ei, pentru că au ajuns în finala Champions League”, a spus Luciano Spalletti, conform TuttoMercatoWeb.

Întrebat dacă regretă faptul că nu a reușit să o ducă pe Napoli în finala de la Istanbul, Spalletti a răspuns că și-ar fi dorit să câștige cea mai prestigioasă competiție europeană alături de echipa pe care a antrenat-o până recent.

Este o urmă de regret, am fi putut fi noi acolo, dar trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Anumite lucruri nu au funcționat. Acceptăm cu credința și speranța că Napoli poate ajunge acolo în viitor”, a mai spus Spalletti.

Manchester City - Inter, în finala Champions League

''Cetăţenii'' au dominat fotbalul din Albion în ultimii ani, cu cinci titluri câştigate în ultimii şase ani, iar trofeul Champions League ar fi încununarea acestor eforturi, financiare şi sportive, atât pentru club, cât şi pentru managerul Pep Guardiola, care nu a mai câştigat cea mai importantă competiţie intercluburi din 2011, eşuând cu Bayern şi cu City după performanţele realizate cu FC Barcelona.

City a mai jucat o finală, în 2021, în plină pandemie, fiind învinsă de Chelsea cu 1-0 la Porto.

Inter a cucerit trofeul în 1964, 1965 şi 2010, când echipa era antrenată de Jose Mourinho, iar fundaşul român Cristian Chivu era om de bază. Nerazzurri au mai jucat două finale, în 1967 şi 1972.

Etichete: manchester city , inter , pep guardiola , champions league , luciano spalletti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă