Sergio Aguero, la finalul partidei Manchester City - Borussia Monchengladbach 2-0 / Foto: Twitter @espn

Kun Aguero, extrem de nervos la finalul meciului Manchester City - Monchengladbach. Ce le-a reproșat coechipierilor

articol scris de Digi Sport
17.03.2021, 11:11
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

În ciuda faptului că Manchester City s-a calificat la pas în sferturile UEFA Champions League, Sergio Aguero (32 de ani) a fost un car de nervi la finalul duelului contra celor de la Borussia Monchengladbach, scor 2-0.

Cu 4-0 la general în fața lui 'Gladbach, Manchester City a acces fără emoții în faza sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Kevin De Bruyne și Ilkay Gundogan au rezolvat rapid manșa secundă disputată la Budapesta. Sergio Aguero a prins ultimul sfert de oră în teren, însă lipsa realizărilor personale și-a pus amprenta și argentinianul a vociferat la adresa coechipierilor săi la finalul jocului.

Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, nemulțumit de atitudinea coechipierilor săi: "Nu-mi pasează mingea"

Într-un sezon presărat cu numeroase accidentări și cu incertitudinea care planează asupra viitorului său, Kun Aguero a bifat doar 14 apariții în tricoul "cetățenilor", marcând doar trei goluri, două dintre ele venind din penalty. La confruntarea din UCL, argentinianul a fost introdus în minutul 75, în locul lui Bernardo Silva, dar a fost practic inexistent pe teren.

După fluierul final, Aguero a pus faptul că nu a reușit niciun șut spre poarta grupării germane pe seama "trădării" colegilor săi. Atacantul a fost surprins de camerele TV când se plângea unui om din staff-ul lui Pep Guardiola: "Nu-mi pasează mingea", ar fi spus Kun Aguero, potrivit ESPN, citat de si.com.

Aflat în ultimele luni de contract cu Manchester City, Sergio Aguero este tot mai aproape de o despărțire de clubul englez. Sud-americanul este în fruntea listei de priorități a Barcelonei. Laporta "ar împușca doi iepuri dintr-o lovitură": ar întări compartimentul ofensiv al catalanilor și, având în vedere relația excelentă dintre Messi și Aguero, ar face un pas important pentru păstrarea căpitanului său pe Camp Nou.

În plus, Pep Guardiola i-ar fi găsit deja și înlocuitor lui Aguero. Spaniolul este un mare admirator al lui Joao Felix, jucător pe care l-a dorit și pe vremea când puștiul făcea furori la Benfica, iar cei de la Daily Mail susțin că portughezul de la Atletico este principala țintă a englezilor în vară, mai ales că Haaland sau Kylian Mbappe sunt mai puțin abordabili.

  • 10 ani a fost Kun Aguero sub contract cu Manchester City
  • 257 de goluri și 73 de assist-uri în 384 de meciuri a reușit argentinianul în tricoul "cetățenilor"
  • 13 trofee a cucerit argentinianul cu Man. City

VIDEO Rezumat Manchester City - Borussia Monchengladbach 2-0

Etichete: manchester city , kun aguero , sergio aguero , optimi ucl , aguero nemultumit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Citeşte şi

Nemții au făcut anunțul: Pep Guardiola, noul antrenor dorit de Bayern!

Haaland, caracterizat în două cuvinte de aceeași legendă care l-a numit ”fotbalist de liga a patra”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”