Karim Benzema a reușit un hat-trick în meciul Real Madrid - PSG / Foto: Getty Images

Video Real Madrid - PSG 3-1. Hat-trick-ul magnificului Benzema i-a calificat pe spanioli în sferturi, după ce au întors scorul

articol scris de Digi Sport
09.03.2022, 23:51
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Real Madrid s-a calificat în sferturile Champions League după ce a întos scorul din turul partidei cu PSG, dar și pe cel de la pauza returului. Hat-trick-ul lui Benzema a pecetluit soarta meciului, 3-1.

Real Madrid - PSG 3-1. Parizienii au condus la pauză, iar Mbappe a avut două goluri anulate

În prima repriză, Mbappe a fost cel mai bun de pe teren, cu un gol marcat și două anulate, plus o mulțime de faze periculoase. A fost festival de ocazii încă din starul meciului.

Madrilenii au avut primele două șanse, iar PSG a dat replica prin Mbappe, care a ratat două ocazii în minutele 8 și 13. Neymar a ieșit și el la rampă și a fost aproape să înscrie, iar la poarta cealaltă, Benzema l-a întins pe Donnarumma.

Messi a irosit o oportunitate uriașă, când scărița sa peste portar a trecut prin fața porții. Mbappe a avut apoi un gol anulat, iar Realul a mai irosit două ocazii prin același Benzema.

În minutul 39, Parisul a deschis scorul, după o fază superbă, finalizată de Mbappe, care a mai avut apoi un gol anulat în partea secundă.

Real Madrid - PSG 3-1. Spaniolii sunt în sferturi

Dacă Mbappe a fost rege în prima repriză, atacantul parizienilor nu a mai mișcat în ultima jumătate de oră, când a ieșit la rampă Karim Benzema.

Prima gafă a făcut-o Donnarumma și a costat-o scump pe PSG, care a luat primul gol de la Benzema. Vinicius a ratat apoi singur cu toată poarta, iar în minutul 76 Benzema a reușit dubla, după o nouă greșeală în defensiva Parisului.

Încă două minute au mai trecut, iar francezul a mai marcat o dată la o altă gafă. Ultima șansă a meciului i-a aparținut lui Messi, iar Real Madrid - PSG s-a terminat 3-1. În tur a fost 1-0 pentru parizieni, așa că spaniolii sunt cei care vor juca în sferturi.

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid - PSG 3-1:

LIVE VIDEO Real Madrid - PSG 3-1

Min. 90+4: Final de meci. Real Madrid - PSG se termină 3-1, iar madrilenii se califică în sferturi.

Min. 90+1: Ocazie PSG. Messi execută o lovitură liberă, dar mingea ocolește vinclul.

Min. 78: Gol Real Madrid. Vinicius vrea să treacă de Marquinhos, dar acesta din urmă respinge greșit, până la Benzema, care înscrie din nou.

Min. 76: Gol Real Madrid. Pe contraatac, Modric pasează pentru Vinicius, care trimite din nou la Modric, croatul pasează filtrant pentru Benzema, care înscrie.

Min. 73: Ocazie Real Madrid. Benzema încearcă o pasă filtrantă, mingea e deviată de un adversar și sare la Vinicius, care se trezește cu toată poarta în față, dar trimite peste.

Min. 61: Gol Real Madrid. Donnarumma primește o pasă înapoi, dar întârzie să degajeze și e contrat de Benzema, mingea sare la Vinicius, care îi trimite aceluiași Benzema, iar acesta înscrie.

Min. 54: Gol anulat PSG. Hakimi recuperază, combină cu Neymar, care îi pasează lui Mbappe, acesta driblează portarul și înscrie, dar golul e anulat pentru offside.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+2: La pauză, Real Madrid - PSG 0-1.

Min. 39: Gol PSG! Pe contraatac, Neymar îi pasează lui Mbappe, care scapă unu-la-unu cu Alaba, șutează de lângă acesta și deschide scorul.

Min. 37: Ocazie Real Madrid. Kroos centrează pentru Benzema, care trimite cu capul, dar pe lângă poartă.

Min. 35: Ocazie Real Madrid. Valverde centrează în fața porții, de unde Benzema reia cu capul, dar portarul reține.

Min. 34: Gol anulat PSG. Nuno Mendes e lansat în adâncime, îi pasează lui Mbappe, care înscrie, dar reușita e anulată pentru că Mendes era în offside.

Min. 31: Ocazie PSG. Messi combină cu Neymar, care îi retrimite, argentinianul încearcă o scăriță peste portar, dar mingea trece prin fața porții.

Min. 25: Ocazie Real Madrid. Modric avansează spre careu, Messi îl deposedează, mingea sare la Benzema, dar șutul atacantului e parat spectaculos de Donnarumma.

Min. 22: Ocazie PSG. Verratti combină cu Mbappe, care îi trimite lui Neymar, dar șutul brazilianului e reținut de Courtois.

Min. 13: Ocazie PSG. Militao ratează o intervenție, mingea sare la Mbappe, care pătrunde în careu și șutează, dar portarul apără.

Min. 8: Ocazie PSG. Pe contraatac, Messi, care recuperează o minge din picioarele lui Benzema, pasează la Neymar, care îi trimite lui Mbappe, dar șutul acestuia e parat de portar.

Min. 8: Ocazie Real Madrid. Vinicius ia din nou o acțiune pe cont propriu, trece de Hakimi în careu și întoarce pentru Benzema, dar francezul este deposedat de Messi.

Min. 4: Ocazie Real Madrid. Vinicius face o cursă pe stânga, trece de Marquinhos, centrează în careu, de unde Asensio reia din voleu, dar îl nimerește pe Mendes.

Min. 1: Începe meciul.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Nacho- Modric, Kroos, Valverde - Asensio, Benzema, Vinicius
Antrenor: Carlo Ancelotti

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Danilo, Verratti, Paredes - Neymar, Messi, Mbappe
Antrenor: Mauricio Pochettino


Știrea inițială:

Real Madrid - PSG, LIVE VIDEO, 22:00, Digi Sport 1. Ancelotti, optimist înaintea duelului

Real Madrid și PSG se întâlnesc miercuri seara, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1, în manșa retur din optimile Champions League. Abonaţii Digi Mobil pot viziona partida în aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro

În primul meci, parizienii s-au impus la limită, scor 1-0, grație unui gol marcat de Kylian Mbappe. 

"Galacticii" speră să întoarcă rezultatul din partida tur și să obțină astfel calificarea în sferturile din UEFA Champions League.

Pentru asta, Carlo Ancelotti a luat în calcul toate aspectele înaintea returului cu PSG și a declarat că elevii săi sunt gata să arate o altă față, spre deosebire de partida de pe Parc de Princess.

Echipa a avut ocazia să lucreze fizic, am lucrat la acest aspect, nu am jucat bine la Paris și avem încredere că vom face un meci grozav.

Cel mai bun Real Madrid poate concura cu cel mai bun PSG. L-am văzut pe cel mai bun PSG în prima manșă și mâine îl vom vedea pe cel mai bun Real Madrid. Karim este bine, a revenit ca să fie Karim cel care a fost înainte de accidentarea pe care a avut-o.

Nu am putut juca ceea ce ne-am propus, iar la ceea ce am suferit cel mai mult a fost presiunea lor din față. Nu am reușit din start să găsim oportunități pe atac. Defensiv am stat bine, dar am primit golul în ultimul minut. Este important să evoluăm puțin mai bine.

Cred în contribuția suporterilor care este foarte importantă, trebuie să jucăm meciul pe care îl doresc suporterii”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Real Madrid vine după trei victorii la rând în La Liga, acolo unde lider autoritar.

Mbappe, anunțat titular. Real Madrid - PSG, Live Video, de la 22:00, pe Digi Sport 1

Deși s-a vorbit despre posibilitatea ca starul francez să absenteze în partida de pe Santiago Bernabeu, din cauza unei accidentări suferite la unul dintre antrenamentele lui PSG, Mbappe va juca în cele din urmă.

Poate fi ultimul meci al lui Kylian Mbappe împotriva lui Real Madrid, asta deoarece se discută tot mai mult despre posibilitatea ca fotbalistul în vârstă de 23 de ani să se alăture "galacticilor" de la finalul acestui sezon.

Totodată, Lionel Messi revine și el în capitala Spaniei, pentru prima dată după plecarea de la FC Barcelona, din vara anului trecut.

Real Madrid - PSG, Live Video, de la 22:00, pe Digi Sport 1. Echipele probabile

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Nacho - Modric, Kroos, Valverde - Asensio, Benzema, Vinicius Junior

Paris: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Gueye, Verratti, Danilo - Messi, Mbappe, Neymar

VIDEO cu rezumatul meciului PSG - Real Madrid 1-0

Etichete: real madrid , messi , psg , optimi champions league , mbappe , video ral madrid-psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Citeşte şi

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

Boloni trimite ”săgeți” către PSG după titlul cucerit de parizieni: ”E a doua oară când se întâmplă asta!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”