Cristiano Ronaldo și Piers Morgan / Foto: Profimedia

Piers Morgan are un mesaj pentru fanii care l-au "atacat" după finala Cupei Mondiale: "Așa devin un erou"

articol scris de Digi Sport
19.12.2022, 13:45
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Piers Morgan (57 de ani) a avut un mesaj pentru "internauți" după finala Cupei Mondiale dintre Argentina și Franța, câștigată de sud-americană, 2-2, 3-3 d.p., (4-2 d.l.d.)

Jurnalistul englez nu s-a putut abține în a le răspunde "criticilor" din social media.

Piers Morgan, mesaj pentru contestatari

Cunoscut în special datorită interviului pe care i l-a luat lui Cristiano Ronaldo, britanicul este catalogat acum ca fiind "cel mai bun prieten" al portughezului.

Tocmai din cauza acestui lucru, victoria "Pumelor" i-a făcut pe fani să-l asalteze cu mesaje pe rețelele sociale. Piers Morgan le-a răspuns în mod ironic acestora la o zi după meci.

"Vă mulțumesc tuturor care mi-ați trimis acest 'meme'. Este atât de oribil încât mai am puțin și izbucnesc în plâns și o să-mi arunc toate jucăriile. Într-o notă pozitivă, oamenii care fac mișto de mine o să fie forțați să celebreze vulnerabilitatea și fragilitatea mea emoțională și așa o să devin un erou", a scris Piers Morgan, pe Twitter.

Piers Morgan, asaltat de comentarii ironice după mesajul postat la finalul Cupei Mondiale: ”Da, sunt de acord”

La scurt timp după ce Argentina s-a impus, Morgan a postat un mesaj pe rețelele sociale: ”Da, sunt de acord că acum dezbaterea s-a încheiat... Cristiano este GOAT (n.r.- cel mai bun din toate timpurile)”.

În mai puțin de jumătate de oră, postarea britanicului a adunat peste 15 mii de aprecieri, dar și mai mult de două mii de comentarii, majoritatea ironice.

Ia o pauză”, ”Lasă-l pe Cristiano Ronaldo să plângă în liniște”, ”Ești jenant”, ”Orice ai spune tu nu schimbă cu nimic faptul că Messi și-a câștigat dreptul de a fi numit cel mai bun din istorie”, ”Nu ți-e rușine deloc?” sau ”Te rog să-și ștergi contul” au fost doar câteva dintre reacții.

Argentina, campioană mondială, după o finală dramatică împotriva Franței

Partida de pe Lusail Stadium a avut o desfășurare ”nebună”. Argentina a condus cu 2-0 la pauză, după reușitele lui Messi și Di Maria, iar Argentina părea că va scăpa în câștigătoare, mai ales că Franța nu a șutat niciodată pe poartă până în minutul 80. Atunci a intervenit ”magia” lui Mbappe.

Starul francez a marcat de două ori în mai puțin de 100 de secunde și a trimis meciul în prelungiri. Messi a mai punctat o dată, în minutul 108, iar Argentina era din nou aproape de trofeu, însă Mbappe a mai înscris o dată, în minutul 117, și totul s-a decis la loteria penalty-urilor.

Sud-americanii au transformat toate cele patru lovituri de la 11 metri, în timp ce francezii au ratat două, iar titlul mondial, pentru a treia oară în istorie, merge în Argentina. Grație răsturnărilor de situație și a tensiunii de pe tot parcursul jocului, Argentina - Franța este cu siguranță cea mai dramatică finală de Campionat Mondial din istorie.

Argentina, al treilea Campionat Mondial câștigat, Messi, primul

Prima prezență a Argentinei într-un meci jucat cu trofeul Cupei Mondiale ”pe masă” a fost chiar la ediția inaugurală a competiției, cea din 1930, din Uruguay. Argentina a fost învinsă chiar de țara gazdă la Montevideo cu 4-2.

Au urmat mulți ani de ”secetă”, până în 1978, când Cupa Mondială s-a disputat chiar în Argentina. Țara gazdă a reușit să câștige finala cu Olanda, 3-1.

A treia finală a fost în 1986, în Mexic, și a adus al doilea trofeu, și ultimul de până acum, după 3-2 cu Germania de Vest.

La următoarea ediție a Cupei Mondiale, Italia 1990, Argentina a reușit să ajungă din nou în finală, unde tot Germania de Vest a fost adversar. Nemții au reușit să-și ia revanșa și s-au impus la Roma cu 1-0.

După meciul din 1990, Argentina a fost nevoită să aștepte alți 24 de ani pentru a mai juca o finală de Cupă Mondială. S-a întâmplat în Brazilia, în 2014, iar adversarul și rezultatul au fost identice cu cele din 1990, 0-1 în fața Germaniei. Acum, în 2022, și-a adjudecat, în sfârșit, al treilea trofeu din istorie, iar Messi a cucerit titlul care-i mai lipsea din palmares.

Etichete: cristiano ronaldo , franta , argentina , cupa mondiala , piers morgan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

La 4 zile după "cea mai urâtă experiență din carieră", antrenorul lui Drăgușin și-a decis viitorul

Galerie Foto Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury și este noul campion mondial absolut. Decizie controversată

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Exclusiv Andrei Cristea reclamă debandada de la FCU Craiova: ”Sunt multe discuții de abordat”

Citeşte şi

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Cristiano Ronaldo este din nou pe primul loc! La ce capitol excelează starul portughez

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină