Sursa foto - 1923.ro

Concluziile lui Schumacher după cantonamentul din Turcia. Ce jucător își mai dorește și ce a spus despre Robinho

13.08.2018, 18:11
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Rapidul și-a încheiat și al doilea cantonament al verii, în Turcia, și a intrat în ultima linie dreaptă în vedere startului noului sezon din Liga 3. Constantin Schumacher, tehnicianul echipei giuleștene, a oferit primele declarații la finalul cantonamentului din Bolu.

Rapid se va întoarce în ţară în cursul serii de luni, 13 august, iar doua zile mai târziu va disputa al doilea meci oficial al sezonului, cu CSO Bragadiru, în turul II al Cupei României.

"A fost un cantonament reușit, am avut patru meciuri cu echipe foarte bune, peste nivelul din Liga 3. Vom fi echipa care va face tot posibilul să promoveze", a spus Schumacher, pentru 1923.ro.

Tehnicianul a vorbit și despre jucătorii de care s-a despărțit în această vară, dar și despre cei care au venit să ajute echipa la promovarea în Liga 2. Scumacher a rămas impresionat de condițiile pe care le-a avut la dispoziție în Turcia și spune că toți fotbaliștii s-au ridicat le pretențiile staff-ului.

"Mi-a fost greu să mă despart de anumiți jucători, dar asta este viața de fotbalist. Sper să-și găsească echipe bune unde să evolueze. Sunt mulțumit de ce am în lot acum. Am adus câțiva tineri, pentru că ne obligă acest campionat.

Am remarcat toți jucătorii, în special pe cei vechi. Nu am un fotbalist anume care să fi ieșit în evidență în mod special.

A fost un cantonament reușit, o bază extraordinară. A spus-o și Pancu, care are și el la activ câteva cantonamente la cel mai înalt nivel", a continuat Schumacher.

Rapidul nu și-a finalizat lotul cu care va aborda noul sezon din Liga 3, iar Schumacher a mărturisit că mai așteaptă un portar tânăr, un fundaș stânga și speră ca brazilianul Robinho să se acomodeze și cu fusul orar pentru a putea fi legitimat.

"Vom mai aduce un portar tânăr, născut în 1999. Îmi doresc să am doi portari tineri. Îl mai avem și pe Robinho, care încă este în probe. Se acomodează mai greu cu fusul orar. Dacă nu vom mai lua încă un fundaș stângă, cam acesta va fi lotul", a mai spus "Schumi".

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că vineri, 17 august, de la ora 13:30, se va trage la sorţi ţintarul Ligii a III-a, pentru sezonul 2018/2019, cu o săptămână înaintea primei etape a noului sezon.

"Da, nu este normal să aflăm cu cine și unde vom juca în Liga 3 cu o săptămână înaintea startului noului sezon, dar nu cred că este vina FRF, ci a celor care s-au înscris pe ultima sută de metri".

Neînvins pe banca Rapidului de la numirea sa, Schumacher a vorbit și despre seria de peste 30 de meciuri de invincibilitate: "Nu este doar meritul meu, este meritul întregului staff, meritul jucătorilor și trebuie să le spun că anul asta va fi mai greu și mă aștept să demonstreze că am fost și suntem în continuare echipa cea mai bună".

despre CSO Balotesti, în turul II al Cupei României: "Îi știm, au făcut 2-2 cu Steaua, într-un amical, dar noi vom juca pe propriul teren și ne dorim să avansăm în faza următoare. Vasile Maftei nu visează la finală, chiar își dorește, este unul dintre cei mai optimiști fotbaliști din lotul meu și el îi motivează pe cei mai tineri pentru a-i face să creadă că pot câștiga fiecare meci".

Rezultatele Rapidului în Turcia:

3-2, Fethiyespor (Burlacu, Dovleac, Cârstocea)
1-0, Sakaryaspor (Robinho)
2-2, Sanliufaspor (autogol, Vlada)
0-1, Eyupspor

Etichete: rapid , rapid cantonament , rapid transferuri , constantin schumacher , schumacher rapid , rapid liga 3 , rapid turcia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Sezonul era terminat pentru el, dar a revenit ”ca prin minune” după operație și poate juca din nou: ”E fantastic”

Video Unirea Slobozia e campioana Ligii 2, după victoria contra Corvinului Hunedoara

Elias Charalambous a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

”Cel mai frumos punct neregulamentar din istoria tenisului”. Un milion de vizualizări și ”o infinitate” de comentarii

Citeşte şi

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

Prima reacție a lui Bogdan Lobonț, după comunicatul lui Dan Șucu: ”Vă spun sincer”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”