Andrei Burcă, după victoria CFR-ului cu Jablonec / Foto: Gettyimages

Andrei Burcă, despre victoria CFR-ului cu Jablonec. "Suntem pe drumul cel bun. Trebuie să ieșim din nou campioni"

articol scris de Mihai Alecu
10.12.2021, 08:03
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă susţinută după victoria cu 2-0 cu FK Jablonec din Conference League, că formaţia sa trebuia să câştige pentru că ultima impresie contează întotdeauna.

CFR Cluj a terminat pe ultimul loc în Grupa H a Conference League, în ciuda victoriei obținute în ultima etapă contra celor de la Jablonec.

Burcă, cu gândul la lupta la titlu din Liga 1

Andrei Burcă, internaționalul român al celor de la CFR Cluj, a spus că victoria din ultima partidă a grupelor Conference League este importantă pentru ardeleni, iar aceștia trebuie să continue în același ritm pentru a câștiga titlul în Liga 1.

"S-a văzut în această seară că suntem pe drumul cel bun. Trebuia să câştigăm această partidă, ultima impresie contează întotdeauna. Din păcate am ieşit din competiţie, dar cred că dacă o vom ţine în acelaşi ritm o să ieşim din nou campioni şi putem face o figură mai frumoasă anul viitor în Europa.

"A fost un pic de presiune azi pentru că nu puteam să ieşim din Europea doar cu un egal. Am încercat să jucăm fotbal şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm.

Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat şi să încercăm să câştigăm cât mai multe puncte. Trebuie să câştigăm cu Mioveni pentru că altfel degeaba suntem pe primul loc în clasament", a adăugat Andrei Burcă.

Gabriel Debeljuh, "eroul" meciul cu Jablonec, mulțumit după victoria din Conference League

Omul care a adus singura victorie din actuala fază a grupelor Conference League pentru CFR Cluj, Gabriel Debeljuh, este și el de părere că gruparea pregătită de Dan Petrescu nu trebuie să-și piardă din concentrare la cele 3 partide care au mai rămas de jucat în Liga 1 până la pauza competițională din iarnă.

"Sunt foarte, foarte fericit că am marcat, dar important este doar că am câştigat şi am adus ceva bani pentru club. Un atacant trebuie să marcheze, dar trebuie să joace pentru echipă şi să lupte. Acum trebuie să câştigăm aceste trei meciuri rămase până la finalul anului în campionat şi apoi să plecăm în vacanţă pentru că au fost multe meciuri.

E bine că am lăsat o impresie bună la final, avem încredere că putem continua munca în campionat pentru că dorim să ne pregătim pentru sezonul următor. Puteam obţine mai mult în această grupă. Anul trecut şi acum doi ani am avut rezultate bune în Europa, dar aşa se întâmplă în fotbal", a mai spus Debeljuh.

CFR Cluj a încheiat evoluţia sa în Grupa D a competiţiei de fotbal Europa Conference League cu o victorie, 2-0 (1-0) cu echipa cehă FK Jablonec, joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

Singura victorie a campioanei României în grupă a fost adusă de golurile marcate de atacantul croat Gabriel Debeljuh (45, 82).

În clasamentul final al grupei D, AZ Alkmaar ocupă primul loc, cu 14 puncte, urmată de Randers, cu 7 puncte, Jablonec, 6 puncte, şi CFR Cluj, 4 puncte.

AGERPRES

Etichete: cfr cluj , jablonec , andrei burca , gabriel debeljuh


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”