Rangelo Janga, Nicolò Casale și Patric, în meciul CFR Cluj - Lazio / Foto: Profimedia

Exclusiv Ce i-a lipsit CFR-ului pentru a o elimina pe Lazio în Conference League

articol scris de Digi Sport
23.02.2023, 22:03
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

CFR Cluj a fost eliminată din Conference League, după ce a încheiat la egalitate meciul retur cu Lazio, scor 0-0, în play-off-ul competiției.

Italienii s-au calificat în optimile de finală ale competiției grație succesului din partida tur, scor 1-0.

Galerie Foto

Ionuț Rada, după eliminarea CFR-ului din Conference League: ”Se putea mai mult”

După meciul CFR Cluj - Lazio, Ionuț Rada, fost apărător al ardelenilor, a tras concluziile. Acesta este de părere că lui Dan Petrescu i-a lipsit un jucător care poate decide un joc de unul singur.

Se putea mai mult. Din primul meci se putea mai mult. În primul meci nu am putut măcar un egal. Au fost acele două ocazii mari la Krasniqi. Piciorul stâng nu îl are.

Se putea mai mult. Un meci gândit bine de Dan Petrescu. Într-un meci cu Lazio, ai două ocazii, trebuie să marchezi.

Într-un meci cu așa importanță trebuie să ai oameni de gol. Păcat și de eliminarea lui Muhar. Dan Petrescu deja trebuia să facă schimbarea. Nu a fost într-o dispoziție bună.

Lipsește ultima pasă, finalizarea. La CFR, Dan Petrescu nu are așa jucători. Nu au jucători care să poată decide. Mă bucur că lumea a reacționat. Eu sper că nu au venit doar pentru Lazio. Sper să vină lumea cât mai mult la stadion.

Contează că au venit mulți jucători. Culio, Djokovic aduceau plus echipei înainte. Ei trebuie să înțeleagă că au nevoie de jucători care să scoată oameni din joc.

Conference League este pentru noi un plus, dacă ni se oferă astfel de meciuri. E clar că ne dorim să revenim în grupe. Va fi drum lung. Acum cu exemplul Rapidului, e posibl să fie preluat și de alte echipe”, a spus Ionuț Rada, la Digi Sport Special.

CFR Cluj - Lazio 0-0. Ocazii imense de fiecare parte. Italienii au ratat mai mult

Campioana României a început curajos și a ratat două ocazii în primele 11 minute. Italienii au dat replica în minutul 17, când Scuffet a respins din vinclu mingea trimisă de Luis Alberto.

Cea mai mare ocazie a ardelenilor a avut loc în minutul 21, când Krasniqi l-a făcut pe Dan Petrescu să cadă în genunchi. Până la pauză, Basic a irosit și el o șansă pentru Lazio.

Repriza secundă a început tot cu o ocazie a lui CFR, când șutul lui Krasniqi a fost blocat de Casale. La poarta cealaltă, Luis Alberto a vrut să înscrie direct din corner, dar Malele a respins de pe linia porții.

Cea mai mare ocazie a meciului a avut loc în minutul 63 și i-a aparținut lui Lazio, care a avut 4 șuturi în 4 secunde, dar portarul ardelenilor a fost erou.

Până la final, trupa lui Dan Petrescu a rămas în 10 oameni, după al doilea cartonaș galben primit de Muhar. Ultimele șanse i-a aparținut lui Yeboah, respectiv Basic, iar CFR Cluj - Lazio s-a terminat 0-0.

Etichete: dan petrescu , ionut rada , play-off conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”