Adriana Petrescu / Foto: Instagram-@adrianapetrescuofficial

Dan Petrescu explică de ce familia nu este alături de el

articol scris de Digi Sport
16.02.2023, 09:01
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Dan Petrescu (55 de ani) este cel mai de succes antrenor din România. Are patru titluri cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni și nu vrea să se oprească aici.

Dan Petrescu explică de ce familia nu este alături de el

Fostul fotbalist important al ”Generației de Aur” a fost nevoit să achite și un ”preț” scump pentru toate aceste performanțe. Fiind obligat, prin natura jobului, să fie mai mereu plecat, familia a rămas pe planul doi.

Galerie Foto

”Bursucul” recunoaște, înaintea meciului de azi cu Lazio, ora 22:00, LIVE TEXT pe digisport.ro, că viața sa este fotbalul, motiv pentru care, la început, familia l-a însoțit mai pete tot. Însă, în timp, acest lucru nu a mai fost posibil.

Antrenorul se bucură că soția sa, Adriana Petrescu, a înțeles situația și acceptă să stea departe de el, la fel ca și fiica lor, Jennifer. Cele două locuiesc la Dubai, acolo unde Petrescu ajunge doar când are mai multe zile libere, de zilele de naștere sau în vacanțe.

”Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate

 E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în altă încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus:’noi trebuie să rămânem undeva’. Dar au ințeles situația și mă bucur foarte mult”, a spus Petrescu, într-un interviu acordat pentru site-ul celor de la CFR Cluj.

Dan Petrescu: ”Sunt foarte fericit așa”

Petrescu se bucură că a scăpat de ”presiunea” familiei, pentru că astfel are timp să se concentreze numai la fotbal.

”Așa am tot timpul necesar să mă gândesc numai la echipă. Ziua o petrec numai la stadion. Ajung pe 09:30 și stau până seara pe la 06:00-07:30. Pentru mine e ok. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu s-a căsătorit în 2007 pentru a doua oară, cu Adriana Stan, fostă sportivă, cu care a făcut al treilea copil, Jennifer. Înainte de a o cunoaște pe aceasta, antrenorul de fotbal a mai fost însurat cu Dana, iar din urma căsătoriei au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea. Toate trei locuiesc la Londra, acolo unde ajunge și ”Bursucul” din când în când.

"Ar fi un miracol dacă am obține un rezultat pozitiv". Dan Petrescu a prefațat duelul cu Lazio, din Conference League

La conferința de presă organizată la Roma, Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor. "Bursucul" a ținut să laude superioritatea italienilor și crede că ar fi o minune dacă CFR ar obține măcar un egal în fața trupei lui Maurizio Sarri.

Totodată, Petrescu a recunoscut că principalul obiectiv al echipei sale rămâne câștigarea titlului în România, însă a transmis că tot va trimite cei mai în formă jucători cu Lazio.

"Am mai întâlnit Lazio, în grupe (n.r. în sezonul 2019/2020). Erau alți jucători la CFR, iar ei aveau alt sistem de joc, cu Inzaghi. Atunci a fost un miracol (n.r. să câștige la Cluj) și așa ar fi și acum, dacă am scoate un rezultat pozitiv. În fotbal, cel mai important meci este următorul.

E un adversar net superior, din toate punctele de vedere. Este o diferență mare între lotul lor și al nostru. Vom încerca să facem o minune. Ca să câștigăm mâine sau că să scoatem un rezultat pozitiv, avem nevoie de multe lucruri să se întample. Organizare, sacrificiu, noroc și portarul nostru să fie într-o formă fantastică.

Sunt conștient că ar fi ceva fantastic, dar știu că vom suferi în campionat, pentru că aici vom pierde multă energie. Principalul obiectiv este câștigarea campionatului.  Sper ca jucătorii să aibă motivație, să fie bine fizic. Fotbaliștii de atac ai lui Lazio sunt foarte rapizi, trebuie să fim atenți.

Posibil să schimb toată echipa de la meciul cu Lazio. De aia avem atâția jucători și de aceea îi plătim, să demonstreze că merită să fie la CFR. Sunt sigur că Sarri va juca 4-3-3, așa cum a jucat toată cariera, dar nu știu ce jucători va folosi". a spus Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , adriana petrescu , dan petrescu familie , jennifer petrescu , chelsea petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Inelul care spune chiar și cât au dormit dinamoviștii

Exclusiv Fostul președinte al Rapidului știe motivul decăderii: ”Nu au fost niciodată rezultate atât de proaste”

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

Chelsea, ofertă ”de pe altă lume” pentru Victor Osimhen. Romelu Lukaku, inclus în afacere

Citeşte şi

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Simona Halep iubește din nou! Chiar de Paște a venit dovada că în viața sa e un nou bărbat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”