Dinu Todoran, la conferința de presă / Foto: captură Youtube @FCSBTV

Dinu Todoran o vede deja pe FCSB în grupe: "Ușor-ușor vom ajunge acolo!" Când vor fi la 100% jucătorii

articol scris de Digi Sport
23.07.2021, 00:07
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a reușit o victorie la limită în manșa tur din meciul cu Șahtior Karagandy, 1-0, în cadrul turului al doilea preliminar în UEFA Conference League. 

În fața propriilor suporteri, echipa patronată de Gigi Becali nu a avut un meci ușor și va avea emoții în retur, acolo unde va avea dezavantajul faptului că va evolua pe teren sintetic.

Dinu Todoran recunoaște că FCSB nu a făcut cel mai bun joc

În cadrul interviurilor de după meci a vorbit și Dinu Todoran, antrenorul lui FCSB. Acesta a recunoscut că echipei sale i-a lipsit inspirația în apropierea porții celor din Kazakhstan.

"Mă așteptam să avem un meci greu. N-am avut prospețime, n-am luat deciziile care trebuiau în ultima treime, dar e o victorie, un prim meci în Conference League și ușor-ușor vom arăta mult mai bine. Mă bucur că am văzut suporteri, că a venit Peluza Nord. Păcat că n-am reușit să mai înscriem, dar acum vedem la meciul retur.

Am presat, am avut posesie. Se întâmplă la fotbal. Eu știu de două ocazii ale lor, de șase nu știu. Da, normal, suntem foarte bine și ușor-ușor o să vedeți că suntem favoriți și pentru calificare. Avem un meci retur, după aia mai avem un meci și ușor-ușor vom ajunge în grupe", a declarat Todoran pentru ProX.

Dinu Todoran consideră că FCSB este favorită în retur

Săptămâna viitoare, FCSB va disputa manșa retur pe terenul celor de la Șahtior Karagandy, pe suprafață sintetică. Deși nu a arătat prea multe pe Arena Națională, Todoran este convins că problemele de la echipa sa se vor regla curând.

"Suntem favoriți și la retur. Ușor-ușor o să reglăm anumite probleme. E început de campionat, am avut un meci greu la Botoșani. O perioadă scurtă, dar ușor-ușor o să fim la 100%. De asta ne-am pregătit, ca să jucăm din 3 în 3 zile. Forma o vom căpăta ușor-ușor. V-am mai zis, toți jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiți pentru a intra la pauză, pentru a intra în minutul 20", a mai adăugat Todoran la ProX.

Etichete: sahtior karagandy , fcsb , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă