Ilie Dumitrescu / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a desființat pe jucătorul lăudat de Dan Petrescu: ”Gata, a dat lovitura Varga! Își scoate bugetul”

articol scris de Digi Sport
24.02.2023, 14:48
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dan Petrescu (55 de ani) a fost entuziasmat de evoluția lui Ermal Krasniqi (24 de ani), mijlocașul ofensiv din Kosovo, în returul cu Lazio, 0-0, din Gruia. Nu de aceeași părere a fost și Ilie Dumitrescu (54 de ani).

Ilie Dumitrescu l-a desființat pe jucătorul lăudat de Dan Petrescu: ”Gata, a dat lovitura Varga! Își scoate bugetul”

Expertul Digi Sport nu crede că acest fotbalist poate face pasul chiar așa repede spre o echipă de top după cum a precizat antrenorul campioanei joi seară. Mai mult, Dumitrescu a fost ironic și a spus că bugetul campioanei este ca și rezolvat prin transferul lui Krasniqi.

"Apropo de Krasniqi, discutam în redacție, când urmăream meciul, după ocazia aia, când el a interpretat faza și a evitat adversarul și a nu a șutat cu dreptul. Dacă eviți adversarul, poți să ți-o lași tot pe dreptul, dar există posibilitatea să o iei pe piciorul tău bun și să dai.

Dar el a întors și a dat. Iar a avut probleme, a dispărut foarte mult din joc și s-a trezit. Ca dovadă că s-a trezit, n-a fost pregătit să finalizeze la a doua fază. Adică nemaifiind foarte mult activ în joc, e și lipsit de inspirație acolo și a fost indecis. Cred că la Janga a fost acolo atunci când Krasniqi a strecurat mingea printre picioarele adversarului, cu o pasă foarte bună, delicată. Păi tu dinainte te pregătești mental. Păi dacă mingea asta ajunge la mine, ce fac, cum o joc?

Deci Krasniqi face câteva lucruri, este deosebit, este rar, dar e prea puțin", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu: ”Și dacă va face spectacol la națională și tot nu o să facă pasul imediat spre o echipă de top”

Ilie Dumitrescu a spus că jucătorul nu a fost inspirat la faza din minutul 21 când putea marca și că în rest nu s-a mai evidențiat cu nimic. 

”A făcut o acțiune la Roma, a fost de ajuns. A făcut o acțiune și în seara asta, să spunem că a interpretat bine faza, pentru că la a doua fază, n-a fost inspirat, deși aia e o situație importantă. Și cu ce s-a mai evidențiat în seara asta?

Ermal Krasniqi Acum poate juca fără probleme la Lazio. Deci nu joacă mâine la Lazio.

Știi cum e? E foarte important să vorbești la superlativ de jucătorii tăi, este normal și ok. Este un jucător care, în campionatul nostru, face diferența. Nu este de ajuns. Astea sunt meciurile de referință pentru un jucător.

De exemplu, ce s-a întâmplat cu FCSB prin grupă, astea sunt meciurile în care un jucător poate să facă față. Meciurile jucate la echipa națională, adică Krasniqi o să meargă acum în Kosovo și o să facă spectacol la națională și să califice echipa. Sau nu că o califică, dar o să dea 5-6 goluri, o să dea vreo 15 în campionat și tot nu o să facă imediat pasul la o echipă importantă. L-a remarcat Sarri, da", a mai precizat Ilie Dumitrescu.

”Am avut șansa să stau pe lângă niște oameni importanți”

Însă, cel mai mult Ilie Dumitrescu a părut deranjat de modul în care Petrescu l-a tratat la superlativ pe Krasniqi.

”Revenind la speța asta, nu că mă roade, dar noi, din studio, am văzut altceva. El (n.r.: Dan Petrescu), de la firul ierbii, a văzut altceva. Trebuie să ai foarte multe realizări, trebuia să o facă în seara asta, în grupe, la anul, dacă ajunge CFR-ul.

Păi, gata, a dat lovitura Varga, își scoate bugetul din transferul ăsta cu Krasniqi. 5, 7, 10, 15 milioane cu Krasniqi și gata, s-a rezolvat și cu bugetul. Păi dacă îl ia Lazio, nu poate să plece pe câteva milioane, nu? Auzi? Să stea liniștit Nelu Varga acum că e rezolvat bugetul.

Noi l-am remarcat pe Krasniqi în dubla cu CFR-ul, da? Noi am fost mai rapizi decât Lazio și l-am luat la CFR. Deci noi ne-am mișcat foarte bine și am adus un jucător cu potențial, da? Câte meciuri a jucat la CFR? A dat câteva goluri, vreo 3, da? Și vedem.

Am avut șansa să stau pe lângă oameni de fotbal importanți și pe lângă persoane care aveau poziția asta de chief scout într-un club important. Sub el mai erau vreo trei persoane care erau în echipa asta de scouting.

Și îl trimitea pe unul dintre ei să te urmărească pe tine. Fiecare făcea un raport. Niciun scouter nu știa ce a scris celălalt. După care, dacă două rapoarte din trei erau pozitive, se ducea și chief scouterul. După aia, chief scouterul dădea la managerul și el trimitea mai departe”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Etichete: dan petrescu , ilie dumitrescu , ermal krasniqi , ermal krasniqi cfr cluj , cfr cluj lazio 0-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Citeşte şi

Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”