Ilie Dumitrescu / Foto: Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu: "Te-ai fixat pe asta! Mă lași să termin? Stai, mă, puțin!" Dan Petrescu, "subiectul în cauză"

articol scris de Digi Sport
20.02.2023, 11:16
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

CFR Cluj a obținut prima victorie după 3 eșecuri la rând în toate competițiile. Ardelenii au câștigat cu 3-1 meciul cu FC Argeș, din etapa a 26-a și acum se concentrează la returul cu Lazio, din play-off-ul Conference League.

Ilie Dumitrescu: "Sunt momente când îți dai seama că există o diferență foarte mare între ce ai tu la dispoziție și ce au adversarii"

Numai că returul începe de la 1-0 pentru italieni, iar Dan Petrescu nu este convins că echipa sa va mai reuși o "minune", așa cum a tot spus în ultimii ani, când ardelenii au câștigat sau au remizat cu echipe mari.

Pentru a scoate în evidență diferența uriașă de valoare, antrenorul de la CFR Cluj a dat ca exemplu cota de piață a golgheterului lui Lazio, Ciro Immobile. Ulterior, în studioul Fotbal Club, Ilie Dumitrescu și realizatorul Radu Naum au încercat să descifreze spusele lui Petrescu.

Radu Naum a subliniat că a devenit o obișnuință pentru Petrescu să laude excesiv adversarii, iar asta pare să devină mereu o scuză dacă ratează calificarea. Evident că Lazio are un lot superior valoric, ceea ce este un lucru cert.

Pe de altă parte, Ilie Dumitrescu a ținut să explice ce a vrut să spună Dan Petrescu atunci când a dus aminte de meciurile cu Sevilla, atunci când discuta despre Lazio.

Ilie Dumitrescu: "Păi, stai, mă, puțin! Sevilla a jucat finala și era diferență. Omu ți-a dat un exemplu"

Ilie Dumitrescu: "Se știa de când începe competiția, nu a descoperit acum (n.r.: că Lazio are buget uriaș față de CFR). Dar în momentul în care ești la echipă și stai pe bancă și începe meciul cu un om în plus și nu vezi acțiuni care să facă puțin diferența, te gândești: 'Mă, ăștia n-au cum, cu salarile astea', sau 'de ce nu au putut?' Acum Krasniqi a dat gol, cu Argeș, nu? Eu mă aștept să facă diferența și cu Lazio? Păi adversarul are jucători plătiți bine, selecția e diferită. Eu am fost antrenor, am stat pe bancă și sunt momente când îți dai seama că există o diferență foarte mare între ce ai tu la dispoziție și ce au adversarii. Eu îl înțeleg și pe Petrescu".

Radu Naum: "Și eu îl înțeleg pe Petrescu, dar până la un punct. Să vorbești la nesfârșit despre bani, sună a scuze. Și nu are nevoie de scuze. Petrescu a făcut atâtea lucruri, nu-i ia nimeni capul".

Ilie Dumitrescu: "Tu ai ascultat până la final interviul? Te-ai fixat pe chestia asta, 150 de milioane de euro. Mă lași să termin? Deci tu ai văzut ce a vrut să spună Petrescu? Că a făcut două egaluri cu Sevilla și lumea era supărată în club".

Radu Naum: "Păi, pentru că nu s-au calificat".

Ilie Dumitrescu: "Păi, stai, mă, puțin! Sevilla a jucat finala și era diferență. Omu ți-a dat un exemplu, ce jucători avea, unul cu salariu cât tot bugetul clubului CFR. Păi mașina ta din parcare poate concura cu o mașină de 500.000 de euro?"

Radu Naum: "Păi acolo sunt chestiuni mecanice, aici sunt chestiuni umane. Dovadă că Hagi a câștigat campionatul cu buget de 2,5 milioane de euro. Păi cum ar fi putut vreodată? Niciodată! Și s-ar putea să-l câștige și anul ăsta, cine știe, cu buget de 3 milioane".

Ce a spus Dan Petrescu despre Lazio

După meciul cu FC Argeș, Dan Petrescu a discutat și despre returul cu Lazio, care va avea loc pe 23 februarie.

"Am văzut că Immobile i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro. Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro. Despre ce vorbim? Immobile ar costa acum 150 de milioane de euro.

Poate să dea gol oricând, de oriunde. Am văzut că l-a scos azi, cred că joacă și la retur. Știți câți bani a cheltuit Salernitana pe transferuri? 60 de milioane de euro. O să încercăm, o să dăm totul.

La fotbal nu se știe, poate prindem o zi bună și ei o zi slabă. Toată lumea așteaptă să ne calificăm. Când ne-a eliminat Sevilla, după egaluri, toată lumea era supărată. M-am obișnuit cu aceste presiuni care vin de afară. De aia rezist de 5 ani aici", a spus Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , ilie dumitrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a terminat! Echipa care a sărbătorit promovarea cu fanii pe teren a rămas în liga a doua

Ionuț Lupescu a remarcat elementul cheie care a ajutat-o pe Dinamo să ajungă la baraj

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”