Liviu Ciobotariu / Foto: Sport Pictures

”M-a deranjat, m-a bruiat!” Liviu Ciobotariu, supărat înainte de ”dubla” cu Bodo/Glimt

articol scris de Digi Sport
23.08.2023, 19:03
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a prefațat partida cu Bodo/Glimt din prima manșă a play-off-ului Conference League.

  • Partida Sepsi - Bodo/Glimt, din prima manșă a play-off-ului Conference League, programată joi, de la ora 20:00, va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Liviu Ciobotariu: ”Va trebui să facem un joc perfect pentru a spera la un rezultat pozitiv!”

  • De asemenea, returul de joia viitoare, 31 august, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport. Partida se va disputa de la ora 19:00.

Tehnicianul se așteaptă la un meci extrem de complicat contra norvegienilor, chiar dacă gruparea covăsneană se poate baza pe aportul publicului.

Totodată, antrenorul covăsnenilor a explicat că a fost deranjat de faptul că LPF a refuzat amânarea meciului cu Poli Iași, care se va desfășura pe 27 august, între cele două manșe cu Bodo/Glimt.

E clar că ne așteptam ca orice adversar am fi întâlnit să fie puternic, așa cum va fi și echipa pe care o vom întâlni, Bodo/Glimt, o echipă foarte disciplinată tactic, foarte bună din punct de vedere defensiv, cu jucători cu experiență, cu calitate.

Am studiat adversarul, ajung foarte ușor la poarta adversă și înscriu multe goluri. Va trebui să fim foarte bine organizați în defensivă și va trebui să facem un joc perfect pentru a spera la un rezultat pozitiv.

De partea noastră, suntem motivați, avem entuziasm, jucăm acasă în fața suporterilor. Am înțeles că stadionul va fi plin. Ne dorim să facem un joc bun, până la urmă, reprezentăm România.

Vom face tot posibilul să scoatem un rezultat pozitiv, care să ne dea speranțe pentru meciul de la Bodo/Glimt.

E o problemă, dar nu mai avem timp să ne gândim la oboseală. A fost o perioadă dificilă, ceea ce înseamnă aceste deplasări, nu a fost ușor. Am zis că într-o lună jumate am jucat zece meciuri, dar va trebui să fim concentrați, motivați, să nu ne gândim la această latură și să ne gândim că putem scrie istorie, să ne gândim că jucăm acasă, că putem face o performanță istorică.

E clar că au fost multe jocuri, dar până la urmă, va trebui să ne prezentăm foarte bine la meciul de mâine.

Mi-am propus să nu mă mai gândesc la acest lucru. Vreau să rămân cu gândul doar la jocul de mâine. Rolul meu e să motivez echipa. Nu vreau să mă gândesc ce va fi la meciul următor. Trebuie să fiu concentrat pe acest joc. E adevărat că lucrul ăsta m-a deranjat și m-a bruiat, dar vreau să mă gândesc doar la acest joc.

”E clar că pe hârtie sunt echipa favorită!”

Faptul că am ajuns până aici se datorează în mare parte jucătorilor, staff-ului, conducerii, suporterilor. Ne dorim această performanță de când am început primul tur cu CSKA. Asta am discutat cu jucătorii și le-am zis că visul nostru trebuie să fie să mergem cât mai departe în Conference League. Ne dorim acest lucru și suntem foarte motivați.

E clar că pe hârtie sunt echipa favorită. Întâlnim o echipă cu un stil diferit față de ce am întâlnit până acum. Nordicii au un alt stil de joc, o echipă disciplinată tactic, care ajunge ușor la poartă. Strategia noastră e să închidem foarte bine culoarele, dar trebuie să punem și probleme, să jucăm, să avem personalitate și să marcăm.

Va fi o altă abordare la meciul retur. Știm că vom juca pe sintetic, dar deocamdată ne preocupă meciul de mâine. Vom juca la rezultat. Mâine e un examen foarte important, trebuie să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Liviu Ciobotariu la conferința de presă premergătoare partidei cu Bodo/Glimt.

Etichete: sepsi , liviu ciobotariu , bodo/glimt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

După Tudor Băluță, Dinamo mai vrea un campion al României

Video Sepsi - Rapid 3-2. Giuleștenii vor încheia play-off-ul pe ultimul loc!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină