Mirel Rădoi a condus primul antrenament la Craiova / Foto: Facebook@UCVOficial

Mirel Rădoi: "Mi-aş dori din suflet să ne calificăm toate 3 echipele în grupele Conference League!"

articol scris de Digi Sport
17.08.2022, 11:36
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Antrenorul Universității Craiova, Mirel Rădoi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Hapoel Beer Sheva, adversara din partida de joi, din turul play-off-ului Conference League, reuşeşte mereu să îşi impună ritmul de joc, dar are şi puncte vulnerabile şi poate fi surprinsă.

Ce Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva

"Va fi o partidă destul de intensă, ambele echipe joacă un fotbal deschis şi spectaculos. Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc. E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpâni.

Vom vedea cum îi vom contracara. Au şi ei zone vulnerabile şi pot fi surprinşi. Informaţii avem, important e să fructificăm toate momentele lor de slăbiciune. Meciul este foarte important, pentru că poate însemna după atâţia zeci de ani participarea noastră în cupele europene", a spus Rădoi.

Antrenorul speră ca jucătorii săi să fie mai concentraţi la finalizare decât în partida cu CS Mioveni din etapa a 5-a a Ligii 1 (scor 1-0), când au ratat foarte multe ocazii.

"Probabil că ne relaxăm când ajungem la finalizare. Mă bucur că ajungem acolo, dar nu-mi convine că ratăm ocazii atât de clare. Când ajungi atât de liber şi situaţia e atât de clară, soluţia trebuie să fie alta, pentru că aceste acţiuni trebuie încheiate cu gol. Le-am transmis lui Markovic şi lui Andrei Ivan şi celorlalţi anumite lucruri.

Nu i-am certat, doar le-am zis să fie atenţi. Partea grea e când mingea ajunge în plasă. Iar noi facem lucrurile exact invers, depunem foarte mult efort să ajungem în faţa porţii, iar când suntem într-o situaţie de unu contra unu cu portarul sau fundaşul ne relaxăm. Deci trebuie să înţelegem că trebuie să fim concentraţi până se termină acţiunea", a mai afirmat Rădoi.

Rădoi susţine că gazonul de pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin va fi unul bun: "Contează mai puţin unde jucăm meciul de acasă. Iar la acest meci va fi un gazon bun, pentru că oamenii de acolo au început să lucreze la el imediat după ce am jucat cu Mioveni. Deci nu vor mai fi probleme cu gazonul.

Apoi, eu consider că va trebui să jucăm la fel şi acasă, şi în deplasare, indiferent de atmosfera din tribune. Pentru că asta înseamnă să devii o echipă mare. Ştiam de mult că la Severin vom juca şi nu pe 'Oblemenco', nu trebuie să găsim scuze nici noi, ca staff, nici jucătorii. Dar aşteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare în tribune şi să îi susţină pe băieţi".

În opinia tehnicianului, niciuna dintre echipe nu va lua o opţiune importantă pentru calificare după manşa tur.

"La cum sunt cele două echipe acum, nu cred că una dintre ele poate lua o opţiune importantă pentru calificarea în grupe după meciul de mâine seară. La ce atmosferă fac suporterii celor de la Beer-Sheva, indiferent la ce scor vor pierde mâine seară, dacă vor pierde, au puterea necesară să întoarcă.

Mi-aş dori din suflet să ne calificăm toate trei echipele în grupele Conference League. Fotbalul românesc ar avea nevoie în acest moment de un rezultat comun al celor trei echipe", a adăugat antrenorul.

  • Universitatea Craiova întâlneşte formaţia israeliană Hapoel Beer Sheva, joi, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Conference League.

Etichete: hapoel beer sheva , mirel radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Antonio Sefer, din nou decisiv în Israel. Câte goluri a marcat ex-rapidistul până acum în acest sezon

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”