Nikola Krstovic, atacantul celor de la Dunajska Streda / Foto: Profimedia

Nicolae Dică a identificat principalul pericol pentru FCSB în meciul cu Dunajska Streda: ”Un atacant într-o formă bună”

articol scris de Digi Sport
02.08.2022, 21:38
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Meciul Dunajska Streda - FCSB, din prima manșă a turului trei preliminar din Conference League, va putea fi urmărit miercuri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

La conferința de presă din Slovacia, Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul FCSB-ului, a prefațat jocul cu Dunajska Streda și a transmis că atacantul muntenegrean Nikola Krstovic (22 de ani) este principalul pericol pentru poarta roș-albaștrilor.

Nicolae Dică, înaintea duelului cu Dunajska Streda: ”Au un atacant într-o formă bună”

Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, una ofensivă, cu o dinamică bună, care dorește să aibă posesia. Au jucători de la mijloc în sus care pot face diferența și un atacant într-o formă bună (n.r.- Krstovic).

Este o echipă agresivă, care face un pressing avansat, iar pe teren propriu au și un ritm mult mai bun față de meciurile din deplasare, pentru că fanii îi încurajează. Trebuie să fim pregătiți pentru treaba asta.

E important ca mâine să scoatem un rezultat pozitiv, pentru a ne păstra șansele de calificare în retur. Trebuie să fim inteligenți, conștienți că ne așteaptă o partidă grea și că ne așteaptă și un meci la București.

Nu trebuie să anihilăm doar un singur jucător, ci întreaga echipă. Cu cât va avea mai puține mingi, cu atât va fi mai bine pentru noi. Cu cât va fi mai departe de poarta noastră, cu atât va fi mai bine pentru noi”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare jocului din Slovacia.

  • 550 de mii de euro este cota de piață a lui Krstovic, potrivit Transfermarkt.

Transferat în 2021 de la Steaua Roșie Belgrad în schimbul a 400 de mii de euro, Nikola Krstovic are un start de sezon excelent. Vârful a marcat de opt ori în șapte jocuri, reușind și o pasă decisivă.

  • Două selecții a bifat Krstovic la naționala Muntenegrului.

Florinel Coman, înainte de meciul Dunajska Streda - FCSB: ”Am venit setați pentru a câștiga”

Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă puternică, o echipă care este pe primul loc în campionat, dar am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu echipă care este într-o formă foarte bună, dar încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, să ne facem jocul pe care ni-l dorim.

Au venit doi jucători foarte buni din campionatul intern (n.r.- David Miculescu şi Bogdan Rusu), sper să aibă multe realizări şi să ne ajute în acest drum pe care îl avem.

S-a tras la sorţi, dar important este acest meci, să trecem mai departe. Eu cred că putem să ne calificăm în grupe, e un culoar bun, dar trebuie să intrăm cerebrali, pentru că avem meci şi la Bucureşti. Putem să ne calificăm în a doua manşă.

Trebuie să abordăm meciul clar la victorie, sper să facem un meci foarte bun, să punem presiune pe ei şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv la Bucureşti”, a spus Florinel Coman.

Etichete: nicolae dica , antrenor fcsb , fcsb conference league , dunajska streda-fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Jucătorul l-a convins! Guardiola l-a monitorizat în Dortmund - PSG 1-0 și acum vrea să îl aducă la Manchester City

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Citeşte şi

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”