FCSB - Viking 1-2, în prima manșă a play-off-ului Conference League / Foto: Sport Pictures

Norvegienii se tem de FCSB, înaintea returului cu Viking: ”La București a fost un jaf” + Românul remarcat: ”A făcut ravagii”

articol scris de Digi Sport
22.08.2022, 10:01
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Viking s-a impus surprinzător pe Arena Națională în fața FCSB-ului, 2-1, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Meciul decisiv va putea fi urmărit joi, 25 august, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Norvegienii se tem de FCSB: ”La București a fost un jaf”

Presa din Norvegia este sceptică înaintea confruntării de la Stavanger. Jurnaliștii nordici îi dau dreptate unuia dintre antrenorii principali ai lui Viking, Morten Jensen, care a declarat după victoria de la București că FCSB este în continuare favorită la calificarea în grupele Conference League.

Galerie Foto

În plus, jurnaliștii norvegieni au scos în evidență ușurința cu care Florinel Coman, autorul singurului gol al FCSB-ului, a trecut de fundașii celor de la Viking și cred că același lucru se va întâmpla și în retur. Mai mult, chiar dacă partida se va desfășura pe gazon artificial, nordicii consideră că acest lucru nu le va pune probleme românilor.

Morten Jensen a subliniat rapid după meci că românii sunt în continuare favoriți la calificare. Nu este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe sintetic, suprafață pe care probabil că adversarul o urăște intens, au fost atât de mulți jucători buni din punct de vedere individual la FCSB, încât oricare poate exploda oricând.

Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman, care a făcut ravagii cu Viking. Aripa echipei naționale s-a învârtit cu cei mai mulți dintre fundașii norvegieni și a avut mai multe situații periculoase. Dacă suntem complet sinceri cu noi înșine, meciul de la București a fost ceva aproape de un jaf al fotbalului, în ciuda unui plan de joc bun.

FCSB a avut două bare și mult mai multe șanse decât Viking. Chiar dacă este un joc acasă, acesta nu este un meci pe care vikingii îl vor controla. Excesul de încredere poate deveni rapid cel mai mare dușman al lor”, au scris cei de la Dagsavisen.

Cum arată stadionul lui Viking, acolo unde FCSB va juca pe teren sintetic în returul din play-off-ul Conference League

Arena lui Viking are o capacitate de 15.900 de locuri și a fost inaugurată în luna mai a anului 2004. Totodată, stadionul nordicilor are o suprafață articifială, una cu care elevii lui Nicolae Dică nu sunt tocmai obișnuiți, însă bucureștenii anunță că vor face tot posibilul pentru a se califica în grupele Conference League. Stadionul va fi plin la meciul Viking - FCSB.

Galerie Foto

Etichete: fcsb conference league , viking fcsb , presa norvegia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Pericolul ascuns din dulapurile de hotel. Locul în care e cel mai bine să-ți pui hainele atunci când mergi în vacanță

Mulți dintre noi ne grăbim să ne scoatem hainele din bagaje și să le așezăm în dulapul hotelului sau pensiunii, atunci când suntem în vacanță. Dar medicii avertizează asupra pericolelor ascunse din dulapurile de hotel.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Video România - Serbia 1-1 (9-10 d.l.p). ”Tricolorii”, eșec dramatic în finala Campionatului European de Minifotbal

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Au pierdut glorie, dar banii nu erau mulți Cât puteau încasa jucătorii dacă România devenea campioană europeană

Jose Mourinho a făcut anunțul: ”E un jucător grozav, dar am auzit că e aproape de Galatasaray”

Victor Becali ”a dat cărțile pe față” în legătură cu revenirea lui Alexandru Cicâldău în SuperLigă

Cum arată clasamentul celor mai valoroși fotbaliști din lume! Real Madrid, patru jucători în Top 10

Citeşte şi

News Alert CFR Cluj și FCSB și-au aflat adversarele din grupele Conference League! Misiune complicată pentru ambele echipe

Video Momentul în care stadionul lui Galatasaray a erupt, după faza cu Olimpiu Moruțan în prim-plan

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Formula 1: calificări incredibile la Montreal. O singură dată s-a mai întâmplat așa ceva, pe vremea lui Schumacher și Villeneuve citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”