Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Presa din Danemarca ”nu-l are la inimă” pe Gigi Becali: ”Unul dintre cei mai nebuni patroni din Europa”

articol scris de Digi Sport
26.08.2022, 20:05
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB și-a aflat, vineri, adversarele din grupa de Conference League, în urma tragerii la sorți organizate la Istanbul, în Turcia. 

Vicecampioana României a fost repartizată în Grupa B, alături de englezii de la West Ham, belgienii de la Anderlecht și danezii de la Silkeborg. 

Caracterizare controversată făcută de jurnaliștii danezi lui Gigi Becali

Jurnaliștii danezi de la publicația ”Tipsbladet” au părut încântați de faptul că echipa lor, actualul lider din Danemarca - Silkeborg, va juca împotriva formației din România.

Chiar dacă sunt conștienți de valoarea formației antrenate de Nicolae Dică, scandinavii sunt siguri că, cu puțin noroc, vor putea scoate puncte din duelurile contra românilor.

În același timp, danezii i-au făcut o caracterizare controversată patronului de la FCSB, Gigi Becali, căruia i-au scos în față toate derapajele din ultimii ani, ilustrându-l în lumina unui personaj odios.

Nu mai sunt ceea ce erau odată, dar este o echipă care joacă în mod constant în Europa și care are o experiență diferită față de cei de la SIF. Va fi un test imens pentru danezi, dar dacă Silkeborg IF va avea puțin noroc, ar putea face puncte. În plus, avem parte de întâlnirea cu unul dintre cei nebuni patroni din Europa, Gigi Becali.

Vorbim despre declarații clare împotriva vaccinului COVID-19, care a determinat numeroși jucători de la Steaua să nu se vaccineze, despre declarații xenofobe, despre amenințări împotriva jurnaliștilor, despre evaziuni fiscale, printre multe alte ilegalități.. jurnaliști care 'trebuie împușcați'. Este un sălbatic”, a scris  Troels Bager Thøgersen, redactor șef al publicației Tipsbladet.

Gigi Becali, după tragerea la sorți din Conference League: ”Nu mi-e teamă. Merg ca la teatru”

Gigi Becali s-a declarat extrem de mulțumit de tragerea la sorți. În plus, patronul roș-albaștrilor a scos în evidență impactul financiar pe care participarea în Conference League îl va avea asupra conturilor clubului.

Mi-a spus MM că a zis înainte că și-ar dori Anderlecht și West Ham. Nu mi-e teamă de nicio echipă, merg ca la teatru, mă uit la fotbal. Vor fi mai mulți bani, e o rețetă bună. Mai bine de atât, ce vrei?

În ce situație am spus (n.r.- că se retrage din fotbal)? Eram amărât, aveam la ora aia 3 milioane minus banii lui Tănase, încă un milion de euro salariul lui Tănase, încă 6-7 milioane am acum în plus, deci e diferență de 10 milioane.

Discutăm altfel cu 10 milioane în buzunar. Nemanipulând banii, nu vă dați seama ce înseamnă un milion de euro. Voi vorbiți, dar când e vorba că trebuie să-i dai, hahahaha, e gravă treaba. Mi-a ajutat Dumnezeu. Problema e că Dumnezeu nu-ți dă banii să-i arunci la fotbal.

Tot timpul am avut bani, dar am fost cu capul pe umeri. Am luat măsuri, am făcut economii, am tăiat, am făcut, v-am spus că nu trebuie să-ți înghețe picioarele. În Champions League iei mai mult de 30 de milioane”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: gigi becali , silkeborg , jurnalistii danezi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină