Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK / Foto: captură Digi Sport

Video Răzvan Lucescu, obiective mărețe la PAOK: "Eventul și grupele europene!" Ce l-a făcut să se întoarcă la Salonic

articol scris de Digi Sport
05.06.2021, 21:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Răzvan Lucescu (52 de ani) s-a întors în țară după ce a fost prezentat oficial la PAOK și a vorbit despre obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească la fosta campioană a Greciei.

Liber de contract după despărțirea de Al-Hilal, Răzvan Lucescu, așa cum a spus-o de la început, a așteptat finalul sezonului pentru a începe o nouă aventură în antrenorat. PAOK, formația de care s-a despărțit în 2019, a fost alegerea tehnicianului român.

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK: "A fost o decizie de suflet! Îmi doresc să am trei ani de succese"

Lucescu a semnat un contract valabil trei ani cu PAOK, iar obiectivele sunt clare! Antrenorul de 52 de ani trebuie să câștige din nou campionatul în Grecia și să facă o figură frumoasă în cupele europene. Răzvan Lucescu susține că a revenit cu sufletul la gruparea din Salonic.

"E o altă aventură, a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoși ani din viață, doi ani extraordinari, și asta m-a făcut să mă întorc. Atmosfera de care am avut parte acum a fost echilibru și căldură. Lumea așteaptă să câștigăm, ăsta e scopul nostru. A fost cea mai lungă conferință de presă din viața mea, nu a fost simplu.

Am făcut publică clauza (n.r.- 7 milioane de euro) din partea mea către club, dar nu gândesc așa. Vreau să stau cât mai mult și să avem rezultate. Îmi doresc să am trei ani de succese. Obiective sunt: campionatul, eventul, grupele Europa Conference League. Trebuie să câștigăm campionatul pentru Champions League. Sunt un antrenor care întotdeauna a lucrat cu ceea ce a găsit.

Dacă e loc de îmbunătățire, foarte bine, dacă nu, sunt obligat să dau acestui grup o valoare mai mare și încredere. A fost o decizie de suflet. Când am plecat de la Rapid, eram câștigător de Cupa României și sfert finalist în Cupa UEFA și am plecat la locul 11 în liga a doua. Eu nu fac alegerile cu o strategie anume, ci emoțional", a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în România.

  • În prima perioada petrecută pe banca lui PAOK Salonic, 2017 - 2019, Răzvan Lucescu a adus clubului două Cupe ale Greciei și un titlu, în 2019, primul pentru echipă după o ”secetă” de 34 de ani.î

VIDEO Declarațiile lui Răzvan Lucescu la revenirea în țară

Etichete: razvan lucescu , paok , antrenor paok , sosire razvan lucescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură