Laurențiu Reghecampf / Foto: Youtube@neftki

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după eșecul din Conference League: "Blamați-mă pe mine"

articol scris de Digi Sport
22.07.2022, 11:10
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Netfki Baku, care au cedat cu 0-2 pe terenul celor de la Aris Limassol, în turul doi din preliminariile Conference League.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după eșecul din Conference League: "Blamați-mă pe mine"

La conferința de presă de la finalul partidei din Cipru, Laurențiu Reghecampf a analizat jocul și a spus că este nemulțumit de jocul practicat de elevii săi în repriza a doua. Cu toate acestea, tehnicianul român a declarat că se așteaptă ca formația sa să facă un meci mare în Azerbaijan și să întoarcă rezultatul.

"Nu sunt mulțumit de începutul reprizei a doua, nu am avut niciun fel de reacție. În prima repriză, ei au avut o ocazie mare, au nimerit bara, dar și noi am avut două-trei șanse importante de a marca. E greu acum să fac o analiză, suntem imediat după meci. Le-am spus deja jucătorilor că va trebuie să pregătim jocul mult mai bine. Trebuie să facem asta pentru fani, pentru club și pentru noi. Trebuie să ne revenim și să încercăm să ne calificăm.

Felicitări celor de la Aris, au câștigat cu 2-0, dar mai este un meci și sunt sigur că alături de fani și cu o altă atitudine vom da totul pentru a reveni. Trebuie să avem o altă atitudine, să luptăm mai mult și să facem sacrificii. Asta le voi spune jucătorilor în fiecare zi. 

V-am spus încă de dinainte că nu va fi un meci ușor. Trebuie să așezăm lucrurile, de aceea am precizat că vom folosi acest rezultat negativ pentru a construi ceva puternic și pentru a vedea unde am greșit. Sunt aici, în fața voastră, și mereu îmi voi apăra jucătorii. Dacă vreți să blamați pe cineva, blamați-mă pe mine, aveți acest drept", a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei.

Ce spunea Laurențiu Reghecampf în momentul prezentării la Neftki Baku

Antrenorul român i-a luat locul lui Samir Abasov, care a câştigat titlul în 2021 cu Neftchi, iar în sezonul trecut a terminat pe locul secund.

Într-un interviu pentru Neftchi TV, Laurențiu Reghecampf spunea că obiectivul său este câștigarea campionatului, dar și un parcurs bun în Conference League.

"Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest.

Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc", a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV.

Etichete: laurentiu reghecampf , neftki baku , conference league preliminarii


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Citeşte şi

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”