Lazio - CFR / Foto: Profimedia

Reacția UEFA după eșecul CFR-ului de pe terenul lui Lazio

articol scris de Digi Sport
17.02.2023, 09:13
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

CFR Cluj a cedat, scor 0-1, pe terenul lui Lazio, în prima manșă din optimile de finală ale UEFA Conference League. Returul va avea loc joia viitoare, în Gruia.

Reacția UEFA după eșecul CFR-ului de pe terenul lui Lazio

Din minutul 15, Lazio a rămas în inferioritate numerică după ce Patric a văzut cartonașul roșu direct. Cu toate acestea, campioana României s-a văzut condusă din minutele de prelungire ale primei reprize și nu a mai putut egala până la final.  Astfel, calificarea se va decide la Cluj.

Duelul dintre cele două formații a fost analizat de către cei de la UEFA, iar forul european a evidențiat prestația mai bună a celor de la Lazio, în ciuda faptului că italienii au evoluat cu un om în minus.

"Lazio merge cu un avantaj minim în România, după ce a depășit eliminarea rapidă a lui Patric și a câștigat la Roma. Fundașul spaniol a primit un cartonaș roșu direct după ce l-a împiedicat pe Ermal Krasniqi, care a pătruns spre poartă după doar 15 minute.

Gazdele au avut totuși posesia mai bună și, deși au avut mai multe ocazii, doar una dintre ele a contat, iar Ciro Immobile a punctat din voleu în timpul prelungirilor primei reprize", au notat cei de la UEFA Conference League.

Dan Petrescu, discurs categoric după înfrângerea din Conference League

Dan Petrescu a recunoscut superioritatea lui Lazio, chiar dacă formația din Serie A a jucat cu un om mai puțin aproape tot jocul, însă nu a avut ce să le reproșeze elevilor săi.

Antrenorul CFR-ului a comentat și cartonașul roșu văzut de fundașul italienilor în urma faultului asupra lui Krasniqi.

Cei de la Lazio au rămas în 10 jucători pentru că am făcut noi ceva bine, nu că au greşit ei. După aceea, nivelul lor e mult prea mare, se vede din avion. Puteau să joace şi în 9 jucători şi să ne bată. S-a văzut diferenţa de valoare în opinia mea. Nu au avut multe ocazii, doar două-trei şi un gol. Iar asta arată cât de valoroşi sunt.

Am pierdut marcajul la ultima fază din prima repriză şi s-a dovedit decisiv. Dar Immobile face asta în fiecare an în Italia, aşa că nu pot să-i cert chiar aşa pe fundaşii mei. E clar că mi-aș fi dorit să am un mijlocaș ofensiv bun, dar ăsta e lotul. Diferența de valoare se vede între noi și Lazio.

Milinkovic-Savic costă 100 de milioane, Immobile, 100 de milioane. Nu am ce să le reproșez, să nu uităm că am jucat cu Lazio. Să fim realiști! Noi nu mai suntem de mult realiști! Savic a fost peste tot azi, el a făcut tot, el cu Immobile. Ei doi ne-au bătut, ei doi singuri. Jucătorilor mei nu am ce să le reproşez, au dat 100% toţi. 

Sunt favoriți (n.r.- la calificare), dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să batem Lazio în trecut, vom încerca să câștigăm și acum. Peste două zile jucăm un meci important, asta e problema. A fost un arbitru englez, așa că dacă el a decis că a fost cartonaș roșu, așa a fost. Nu avem ce discuta în acest sens.

Am avut curaj de la început, dar nu am jucat eu. Am avut doi atacanți, 4-4-2. (n.r.- trei înfrângeri la rând pentru CFR Cluj) Am jucat împotriva a trei echipe bune, Craiova, FCSB și Lazio. Ne-a lipsit și norocul. Nu avem cum să schimbăm jucătorii, atitudinea a fost bună, dar astăzi s-a văzut diferența din avion”, a transmis Dan Petrescu, la conferința de presă de la finalul jocului.

Etichete: uefa , lazio cfr , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Englezii au mai descoperit ceva: Real Madrid a încălcat protocolul UEFA!

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”