Partida dintre West Ham și FCSB / Foto: Profimedia

”Se duce grav în jos!” Jucătorul lui FCSB care a dezamăgit la meciul cu West Ham

articol scris de Digi Sport
09.09.2022, 16:31
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a debutat cu stângul în grupele Conference League, 1-3 cu West Ham, după ce elevii lui Nicolae Dică au condus până în minutul 68.

Sabin Ilie a mărturisit că a fost impresionat de trei dintre jucătorii de la FCSB, Edjouma, Dawa și Cordea. Fostul mare jucător spune că Edjouma și Dawa au făcut o treabă foarte bună în apărare, iar Cordea a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

”Se duce grav în jos!” Jucătorul lui FCSB care a dezamăgit la meciul cu West Ham

Edjouma, Dawa și Cordea. Pentru cei din apărare e infernal să stai sub presiune 90 de minute, la fiecare fază. Dar s-au descurcat bine, în ciuda înfrângerii. Iar marcatorul a fost un jucător foarte dinamic, fără frică, s-a implicat în duelurile 1 la 1, a depus mult efort”, a declarat Sabin Ilie pentru PlaySport.

Sabin Ilie crede că Andrea Compagno, atacantul transferat de Gigi Becali de la U Craiova 1948 nu se pliază pe jocul practicat de formația antrenată de Nicolae Dică. Fostul mare fotbalist crede că italianul ar fi trebuit ajutat cu mai multe centrări.

E clar că lui nu-i convine tipul de tactică abordat la Londra de FCSB. N-are viteză, îi trebuie un gen de joc în care echipa ține de minge, primește multe centrări. N-a fost cazul cu West Ham. Are ceva din șiretenia lui Inzaghi, dar era complicat să iasă în evidență aseară”.

Totuși, alții sunt jucătorii care l-au dezamăgit pe Sabin Ilie, Răzvan Oaidă și Octavian Popescu. Ilie a mărturisit că nu înțelege de ce prestațiile decarului de la FCSB sunt din ce în ce mai slabe, mai ales că sezonul trecut era unul dintre cei mai promițători jucători din Liga 1.

Oaidă și Popescu au fost din alt film. Sunt uimit de căderea lui Tavi. Nu-l cunosc, nu știu ce gândește, n-am idee ce se întâmplă în interior, dar, privind de la distanță, e inexplicabilă conversia lui de la jucătorul promițător din sezonul trecut la cel prăbușit acum.

Mă gândeam că anul ăsta sparge tot! Că-și va îmbunătăți prestațiile meci de meci. Dar, în loc s-o ia în sus, se duce grav în jos. N-o spun cu nicio răutate, asta e însă realitatea. Asta vedem. La Londra a intrat cu frică, s-a citit pe el lipsa de experiență”, a mai spus Sabin Ilie.

”Trebuia să intre Marco Van Basten!”. Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după eșecul de la Londra

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus după primul eșec al vicecampioanei Ligii 1 în Grupa B a Conference League, 1-3 cu West Ham, că Nicolae Dică (42 de ani) a greșit schimbările după ce gazdele au restabilit egalitatea din penalty. Becali l-ar fi vrut în teren pe Marco Dulca (23 de ani), nu pe Octavian Popescu (19 ani).

Milionarul din Pipera a dezvăluit că l-a sunat pe MM Stoica după meci, fiind contrariat că Darius Olaru (24 de ani) a fost schimbat cu Octavian Popescu (19 ani), mutare care s-a dovedit a fi una falimentară. 

”68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. Când a băgat Dică și a schimbat Dică un mijlocaș cu Tavi Popescu... nici nu am știut că a intrat pe teren. L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru.

Băi, Mihai, ce s-a întâmplat? De ce a ieșit Olaru? Nici nu știam că în teren e Octavian Popescu.

Mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Eu nu știam că Tavi Popescu este în teren. Bun s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, ăla de la Chindia, Marco Van Basten sau cum îl cheamă (n.r. - Marco Dulca), a spus Becali, la Digi Sport.

Etichete: west ham , octavian popescu , sabin ilie , fcsb , cordea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă