Răzvan Lucescu și Bafetimbi Gomis / Foto: Twitter @BafGomis

Un jucător francez face lobby pentru Răzvan Lucescu în Ligue 1 şi îl compară cu Guardiola

articol scris de Digi Sport
13.04.2022, 15:39
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Bafetimbi Gomis a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Lucescu.

Atacantul lui Galatasaray a lucrat cu antrenorul român la Al Hilal şi cei doi au rămas într-o relaţie foarte bună, însă ultima declaraţie a francezului ar putea să nu le pice bine celor de la Marseille, fosta sa echipă.

Un jucător francez face lobby pentru Răzvan Lucescu în Ligue 1 şi îl compară cu Guardiola

"Răzvan a fost lângă mine când aveam nevoie de el. Filisofia jocului său este inspirată de cea a lui Guardiola. Mi-ar plăcea ca el să antreneze o echipă franceză, am pus un cuvânt bun la mulţi oficiali francezi.

Din punctul meu de vedere, el poate să antreneze uşor una dintre primele şase echipe din Ligue 1 şi poate surprinde pe multă lume", a spus Batefimbi Gomis, potrivit publicaţiei Lephoceen.

Batefimbi Gomis, care a jucat la Marseille în perioada iulie 2016 - iunie 2017, a fost antrenat de Răzvan Lucescu în perioada iulie 2019 - februarie 2021, timp în care românul a pregătit-o pe Al Hilal.

Astfel, cei din Marseille s-ar putea înfuria după declaraţia francezului, având în vedere cele întâmplate în ultimele zile, cu Răzvan Lucescu protagonist.

Scandal după meciul Marseille - PAOK

  • Batefimbi Gomis (36 de ani) a jucat la Al Hilal timp de 3 ani şi jumătate, iar din februarie 2022 a revenit la Galatasaray.

A fost scandalul de la meciul Olimpique Marseille - PAOK Salonic, din sferturile Conference League.

Răzvan Lucescu a avut cuvinte dure la adresa celor de la Marseille după incidentele provocate de fanii lor. Ba mai mult, antrenorul lui PAOK chiar a recomandat ca fanii lui Marseille să nu vină la meciul-retur, care se va disputa joi, 14 aprilie, în Grecia.

A doua zi după acele incidente, antrenorul Răzvan Lucescu a primit o replică dură din partea președintelui francezilor, Pablo Longoria, care a vrut să se vadă cu românul și i-a cerut socoteală.

"Ești iresponsabil, declarațiile tale sunt inacceptabile!", i-a spus Pablo Longoria lui Răzvan Lucescu, potrivit publicației Gazzetta.gr.

Ceea ce i-a supărat teribil pe cei de la Marseille a fost o declarație a lui Lucescu, care a spus că speră ca francezii să fie primiți "în aceeași manieră" la returul din Salonic și că "ar fi mai bine ca fanii lor să nu vină în retur".

Haos făcut de ultrașii lui Marseille la meciul cu PAOK

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu (53 de ani) a avut parte de o primire extrem de ostilă din partea ultrașilor grupării de pe Stade Velodrome, care au atacat hotelul în care erau cazați oficialii lui PAOK, dar și 40 de fani.

"La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost primiți noi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilia.

Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi", a declarat Lucescu, conform News.ro.

Evenimentele s-au petrecut în cursul nopții de miercuri spre joi, atunci când mai mulți ultrași ai celor de la Olympique Marseille au atacat hotelul în care se aflau suporterii lui PAOK, notează gazzetta.gr.

De cealaltă parte, fanii echipei lui Răzvan Lucescu, deplasați în Franța, au ripostat și ei, astfel că s-a ajuns la o bătaie generală pe strazile din Marsilia. Spiritele s-au calmat doar după apariția oamenilor legii, care au folosit gaze lacrimogene.

Conform sursei citate, nu a fost vorba doar despre un conflict al celor două galerii. Concret, ultrașii lui PAOK au fost susținuți de cei ai lui Partizan Belgrad, în timp ce fanii lui Marseille au avut parte de "sprijinul" celor de la AEK Atena, una dintre marile rivale ale "alb-negrilor" din campionatul Greciei.

Etichete: razvan lucescu , marseille , paok , batefimbi gomis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Citeşte şi

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”