Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi / Foto: Sport Pictures

Bergodi, în al nouălea cer după al doilea trofeu cucerit în România: ”Am încheiat sezonul într-o manieră extraordinară”

articol scris de Digi Sport
19.05.2022, 23:09
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

În finala Cupei României, Sepsi s-a impus în Giulești în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, și a reușit să cucerească primul trofeul din istoria clubului.

Marius Ștefănescu a fost eroul covăsnenilor grație celor două reușite din prima repriză. Autogolul lui Dumitrescu provocat de șutul puternic al lui Merloi din prelungirile jocului nu i-a mai ajutat pe cei de la FC Voluntari și Cupa României a mers la Sfântu Gheorghe.

Sepsi - FC Voluntari 2-1 | Cristiano Bergodi: ”Am încheiat sezonul într-o manieră extraordinară”

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, care a mai câștigat în România o Supercupă cu Rapid și a mai pierdut o finală de Cupa României, la cârma lui FC Național, a fost în al nouălea cer la finalul partidei.

A fost o seară foarte frumoasă, echipa a jucat foarte bine în prima repriză și acolo cred că s-a jucat meciul. Am făcut un meci perfect în prima repriză, ne-am apărat bine și vreau să felicit tot staff-ul și toți băieții. Aveam un pic de presiune, cu ani în urmă au jucat o finală și au pierdut.

Acum se putea scrie istorie, nu a fost ușor. Băieții merită total Cupa. Echipa nu stătea prea bine în clasament când am venit, dar am avut un parcurs bun și am ajuns în Europa. Am încheiat sezonul într-o manieră extraordinară. Să câștigi Cupa din play-out e foarte frumos. Obiectivul va fi play-off-ul cel puțin, sperăm să intrăm anul viitor.

Va fi un campionat foarte greu. Ne-am înțeles în 10 minute (n.r.- pentru prelungirea contractului) pentru că am văzut un grup unit, eu sunt balanță și-mi place estetica și atunci am rămas aici. Am o relație foarte bună cu domnul Dioszegi și mă bucur că sunt lăsat să-mi fac meseria. Am 17 ani de când am venit prima oară în România și mă bucur să fiu tot aici”, a spus Cristiano Bergodi.

VIDEO Rezumat Sepsi - FC Voluntari 2-1

Etichete: cristiano bergodi , finala cupa romaniei , antrenor sepsi , sepsi fc voluntari , sepsi cupa romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

Citeşte şi

Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro

A auzit acuzațiile la adresa lui Cristiano Bergodi și a răbufnit

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”