Jucătorii de la Dunărea Călărași au avut parte de o ședință lungă cu șefii, după ce au eliminat FCSB din Cupa României

Calificare tensionată la Călărași. Au eliminat FCSB și au intrat în ședință, cu bodyguarzi la uși. Bourceanu, în prim-plan

02.11.2018, 00:50
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

VIDEO Dunărea Călărași - FCSB 2-1 | Cupa României. Bucuria calificării în sferturile de finală ale Cupei României, după ce au eliminat-o pe FCSB, nu a adus liniște pentru cei de la Dunărea Călărași. După ce au sărbătorit în vestiar, cerând banii promiși, au avut parte de o lungă ședință cu șefii în vestiar, în spatele a două rânduri de uși închise și păzite de bodyguarzi.

"Să vină banii la băieți!", a fost scandarea preferată a jucătorilor de la Dunărea Călărași, după calificarea istorică în sferturile de finală ale Cupei României, în urma unei victorii cu 2-1 în fața vicecampioanei din Liga 1. Mai mult, au comandat și mai multe cutii de pizza în vestiar.

Se pare că șefii nu ar fi agreat refrenul cântat ostentativ în fața camerelor TV, pentru că în scurt timp a urmat o ședință. O parte din conducere a mers în vestiar, care a fost închis cu două rânduri de uși, în fața cărora au fost postați bodyguarzi. Alexandru Bourceanu, care se arătase foarte destins la interviul dinaintea acestui episod, a fost unul dintre cei mai vocali oameni din încăperea atât de bine păzită.

Antrenorul Dan Alexa nu a negat evenimentele la conferința de presă, dar a preferat să minimalizeze impactul și a oferit câteva detalii despre ce s-a discutat în spatele ușilor închise.

"N-au fost tensiuni care să sară calul. Au fost niște discuții. A fost așa o... S-a vorbit despre faptul că s-a promis o primă și asta a fost discuția. Va fi dată (n.r. prima). La Călărași, în acest moment, banii sunt la zi, în afară de un pachet de prime", a explicat Dan Alexa, la conferința de presă de la finalul meciului Dunărea Călărași - FCSB 2-1.

FCSB este de nerecunoscut în Cupa României

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat în numeroase rânduri că nu ia în calcul Cupa României, însă asta nu poate face uitat faptul că este cea mai titrată echipă în această competiție, cu 22 de triumfuri de-a lungul istoriei clubului, încă de pe când activa sub oblăduirea Armatei și de când avea dreptul de a folosi numele Steaua.

FCSB a câștigat în 2015 ultimul trofeu în Cupa României, tot atunci când a cucerit pentru ultima dată și titlul în Liga 1, dar și Cupa Ligii, pentru tripla reușită sub comanda lui Costel Gâlcă. De atunci, a mai luat startul în 4 ediții, dar a fost eliminată de două ori în optimi, o dată în sferturi și o dată în semifinale. În jumătate din cazuri, a căzut victimă unor divizionare secunde.

În 2015-2016 a fost scoasă de Dinamo în penultimul act, în dublă manșă, după 0-0 în deplasare și 2-2 pe teren propriu. Apoi, în 2016-2017 și în 2017-2018 de echipe care atunci jucau în Liga 2: Mioveni în optimi și Hermannstadt în sferturi, iar în actuala stagiune, 2018-2019, s-a văzut eliminată din nou în optimi, de această dată în fața unei nou promovate: Dunărea Călărași.

Etichete: bourceanu , dunarea calarasi , fcsb , scandal calarasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Elias Charalambous, după Rapid - FCSB: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Reacția lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a încheiat un play-off ”de coșmar”: ”S-a pierdut totul”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian