Jucătorii lui FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv FCSB, eliminată la ”masa verde” din Cupa României! Explicațiile lui Mihai Stoica: ”Nu avem cum să jucăm!”

articol scris de Digi Sport
25.10.2021, 18:12
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Partida de Cupa României dintre FC Voluntari și FCSB, programată miercuri, nu se va disputa din cauza problemelor de lot cu care se confruntă roș-albaștrii.

Cei de la FCSB nu pot alinia efectivul minim de 13 jucători pe foaia de joc, din cauza celor opt infectări cu COVID-19 și a celor opt accidentări, astfel că echipa lui Edi Iordănescu va pierde la ”masa verde” meciul cu gruparea ilfoveană.

”Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul.

Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari”, a anunțat managerul gerneral de la FCSB, Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Acesta dăduse de înțeles de vineri că, după amânarea meciului cu Farul din Liga 1, FCSB este în pericol să nu poată disputa nici meciul de Cupă. Protocolul acestei competiții prevede că o echipă care nu poate disputa un joc automat îl va pierde la ”masa verde”.

MM Stoica a anunțat când revin Florinel Coman și Ionuț Panțîru la FCSB

MM Stoica (56 de ani) a anunțat când va reveni Florinel Coman (23 de ani) la FCSB.

Inițial se știa că internaționalul român va fi apt de joc din 2022, dar managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că lucrurile nu stau deloc așa. 

Coman va reveni în programul echipei din luna decembrie, spre bucuria lui Edi Iordănescu. În schimb, Ionuț Panțîru (25 de ani), despre care se spunea că nu mai joacă, se va realătura lotului din 2022.

”Vă imaginați, 6 au fost cei cu simptome (n.r.- de la academie), probabil că sunt și asimptomatici. Avem 17  pozitivi la prima echipă, 8 jucători și 9 membri ai staff-ului, 6 jucători la academie și urmează să vedem ce mai spun testele. Cei șase de la echipa a doua nu sunt pe liste. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni.

Am adus tot ce era de pe lista B, toți jucătorii eligibili care erau apți. Panțîru revine în 2022, Coman în decembrie.

Miron și Tănase s-au accidentat, avem acte, Miron nu va juca 3 săptămâni”, a declarat MM Stoica, la emisiunea Fotbal Club.

Ionuț Panțîru și-a rupt cartilajul rotulei și, după o intervenție chirurgicală în Italia în luna mai, fotbalistul a revenit la clinica din Peninsulă în urmă cu câteva zile, când a și anunțat că mai are nevoie de doar câteva săptămâni de recuperare înainte de a se întoarce pe gazon.

Cele mai noi imagini cu Florinel Coman. Când s-a accidentat vedeta de la FCSB

Șeptarul de la FCSB a postat pe pagina sa de Instagram imagini de la ultima sesiune de antrenament. Coman a început să exerseze lovirea balonului cu piciorul drept, la destule zile de la accidentarea suferită în meciul cu Sepsi.

Antrenorul de la FCSB, Edi Iordănescu, a spus că sunt șanse mici ca Florinel Coman să revină pe gazon până la iarnă.

Edi Iordănescu a vorbit despre situația lui Coman: "Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor.

Etichete: mihai stoica , optimi cupa romaniei , fc voluntari-fcsb , covid-19 fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Jucătorii de la Dinamo, amenințați de fani. Ultrașii s-au dus peste ei

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Citeşte şi

Foto ”Cel mai bun! Îți ziceam și nu credeai”. MM Stoica, dat pe spate de un fotbalist de la FCSB

Mihai Stoica a reacționat, după ce Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Viața mea o împart”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă