Vadim Rață / Foto: Sport Pictures

Video Vadim Rață, ”galben cu premeditare”! Cum și-a asigurat fotbalistul de la Voluntari prezența în finala Cupei României

articol scris de Digi Sport
11.05.2022, 21:41
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României, programată joi, 19 mai 2022, pe Stadionul Rapid-Giulești, după ce s-a impus și la Pitești, în fața lui FC Argeș, scor 1-0, după 2-0 la Voluntari.

Vadim Rață, ”galben cu premeditare”! Cum și-a asigurat fotbalistul de la Voluntari prezența în finala Cupei României

Vadim Rață (29 de ani) a fost titular și a primit un cartonaș galben încă din minutul 4 al partidei, care s-a jucat miercuri seară.

Antrenorul Liviu Ciobotariu l-a scos în repriza a doua, pentru a-l menaja, dar Rață a devenit protagonist și de pe banca de rezerve. Pentru Voluntari urmează meciul de sâmbătă cu FCSB. care se va juca pe Arena Națională, după care se va juca finala competiției KO, una în care ilfovenii au ambiția de a da marea lovitură.

Speriat de posibilitatea de a rata finala Cupei României, dacă ar fi încasat un cartonaș galben în meciul din campionat, Rață a făcut tot posibilul pentru a fi eliminat. 

Rață a vociferat la adresa arbitrului Adrian Cojocaru și a fost consecvent până când ”fluierașul” n-a mai rezistat și i-a acordat al doilea galben și, implicit, cartonașul roșu.

În aceste condiții, conform regulamentului în vigoare, Rață va fi suspendat la meciul cu FCSB, dar apt la finala Cupei României.

Momente de panică la FC Argeș - FC Voluntari. Două ambulanțe au intrat pe teren: "S-a auzit o trosnitură. A vomitat pe gazon"

Minutul 33 din meciul FC Argeș - FC Voluntari, din returul semifinalelor Cupei României, a adus un moment de panică în ambele tabere.

După o degajare lungă a lui Armaș, spre Marcelo Lopes, Joao Miguel urmărea mingea și nu l-a văzut pe adversarul său, iar cei doi s-au ciocnit violent.

Reacția comentatorilor a fost elocventă: "S-a auzit o trosnitură!"

Pe reluări se vede că cei doi se ciocnesc genunchi în genunchi, stângul lui Joao Miguel, cu dreptul lui Marcelo Lopes, însă contactul a fost foarte puternic.

Imediat au intrat două ambulanțe pe teren, pentru a le acorda primul ajutor celor doi.

Însă ei s-au ridicat de pe teren în cele din urmă, cu toate că Marcelo Lopes a vomitat pe teren și se ținea cu mâna de piept.

În cele din urmă, Joao Miguel a fost cel afectat mai grav. Fundașul argeșenilor a fost înlocuit cu Boldor. Meciul s-a reluat după 5 minute de întrerupere.

Etichete: vadim rata , fc arges voluntari 0-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Citeşte şi

Vadim Rață a spus care a fost ”cheia succesului” la scor împotriva Petrolului Ploiești

Video FCSB a fost umilită de Hermannstadt! Sibienii au câștigat cu 3-0 și sunt în semifinalele Cupei

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”