Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj / Foto: Captură Youtube CFR 1907 Official

Dan Petrescu nici nu se gândește să rateze Supercupa: ”Nu ne permitem!” Ce schimbări se anunță față de meciul cu Pyunik

articol scris de Digi Sport
08.07.2022, 21:44
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj se va duela cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru Supercupa României într-o partidă desfășurată la Arad, care poate fi urmărită sâmbătă, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Dan Petrescu a luat parte la conferința de presă premergătoare duelului și a explicat modificările efectuate în lotul campioanei după prima manșă cu Pyunik Erevan, din preliminariile pentru Champions League.

Dan Petrescu nici nu se gândește să rateze Supercupa: ”Nu ne permitem!” Ce schimbări se anunță față de meciul cu Pyunik

Antrenorul ardelenilor a transmis că CFR Cluj va trata cu maximă seriozitate duelul din Supercupă, chiar dacă pe ”feroviari” îi așteaptă a doua manșă a duelului cu Pyunik. Dan Petrescu spune că CFR Cluj nu își permite să rateze Supercupa.

E un meci cu un trofeu pe masă şi nu mai contează că noi am jucat un meci oficial, iar ei nu. Nu mai contează nici dacă eşti în formă sau nu, contează doar să câştigi trofeul. Nu contează nici cum joci. Degeaba ajungi într-o finală dacă o pierzi, aşa şi acum. Noi nu ne permitem să pierdem Supercupa.

Vrem să câştigăm, dar îi respectăm pe cei de la Sepsi. Au un lot fantastic şi, în opinia mea, e o echipă care nu are cum să piardă play-off-ul în acest sezon. Sunt convins că mâine va fi un meci echilibrat şi micile detalii vor stabili învingătoarea. Absenţi îi avem doar pe George Birligea şi Sergiu Buş, ambii accidentaţi.

Vor fi schimbări foarte multe faţă de meciul din Armenia (n.red. partida cu Piunik Erevan), de aia am făcut un lot mare. De la meci la meci vor fi schimbări mereu la noi", a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Sold-out la CFR Cluj – Sepsi! Duelul din Supercupă este primul meci cu VAR din România

10531 de bilete s-au vândut deja și au mai rămas disponibile doar 570 de bilete online și la casierie. Alexandru Cândea, șeful Departamentului de Evenimente al Federației Române de Fotbal, a declarat pentru Digi Sport, că se așteaptă ca duelul din Supercupă să fie sold-out.

Pe stadionul din Arad sunt așteptate și galeriile lui Sepsi și CFR Cluj, fiecare având rezervate câte 700 de lucuri.

În momentul de față, online și la casierie, mai sunt disponibile 570 de bilete. Putem spune că va fi un meci sold-out. Sigur va fi tot stadionul plin. Nu a fost nimic dificil, totul a decurs conform planului. Am făcut vizite de lucru. Colaborarea cu cei de la stadion, Primărie și clubul UTA Arad este foarte bună.

 Din dorința noastră de a duce Supercupa mai aproape de suporterii din toată țara, am decis să se joace la Arad.

Sunt convins că Aradul va susține această Supercupă și va fi o atmosferă foarte frumoasă. CFR va avea aproximativ 700 de spectatori, la fel și Sepsi, fiecare ocupând câte un sector central din cele două peluze”, a declarat Alexandru Cândea, șeful Departamentului de Evenimente din cadrul FRF.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , supercupa , conferinta , sepsi , pyunik


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Oficial Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj: ”Gata cu vorba”. Prezentare inedită

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”