Alexi Pitu / Foto: Profimedia

Ce au scris francezii despre Alexi Pitu, care nu a mai jucat un meci oficial din ianuarie

articol scris de Digi Sport
03.03.2024, 12:10
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Alexi Pitu (21 de ani) a fost cedat de Farul Constanța la Girodins Bordeaux, pentru două milioane de euro la începutului anului 2023.

Bordeaux a remizat cu Rodez, scor 2-2, sâmbătă seară, în etapa cu numărul 27 din Ligue 2, în deplasare. În urma acestui rezultat, formația lui Alexi Pitu a urcat pe locul șapte în campionat.

Alexi Pitu a intrat pe teren, iar evoluția sa a fost apreciată de francezi

Alexi Pitu (21 de ani) a intrat pe teren în minutul 76, când echipa sa era condusă cu 1-2. Atacantul român l-a înlocuit pe Davitashvili, iar evoluția sa a fost apreciată de presa franceză.

Este important de precizat că Pitu nu a mai jucat pentru Bordeaux de pe 23 ianuarie, când a prins pe teren 12 minute. În plus, în ultimele patru partide nu a fost inclus în lotul echipei. Pentru prestația din acest meci, Pitu a fost notat cu 6,8 de portarul sofascore.

”Aflat la prima sa apariție din 23 ianuarie, Alexi Pitu a oferit viteză și precizie în ultimul sfert de oră. Chiar dacă, așa cum se întâmplă adesea, nu a ieșit nimic decisiv”, au relatat francezii de la Sud Ouest.

  • Alexi Pitu a jucat în 18 meciuri pentru Bordeaux în acest sezon în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

Alexi Pitu a fost dorit de Rangers înainte să ajungă la Bordeaux

Înainte să ajungă în Hexagon, fostul elev al lui Gică Hagi a fost dorit de Rangers, formația de care aparține și Ianis Hagi, însă, în cele din urmă, nu s-a mai realizat mutarea în Scoția.

Despre situația lui Alexi Pitu a vorbit jurnalistul britanic Robin Bairner, iar acesta consideră că a fost mai bine pentru Rangers faptul că românul nu a mai ajuns pe Ibrox.

"Michael Beale, fostul antrenor al lui Rangers, a vrut să îl transfere pe Alexi Pitu în ianuarie 2023.

13 luni mai târziu, nici măcar nu poate intra pe foaia de joc la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în liga a treia din Franța. Rangers a scăpat norocoasă", a scris Robin Bairner, pe Twitter.

Etichete: franta , bordeaux , alexi pitu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Au nevoie de 50 de milioane de euro ca să înceapă sezonul următor în liga secundă

Luis Enrique a anunțat ”revoluția”, după plecarea lui Mbappe: ”Va fi foarte greu să joci pentru PSG”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian