Juventus - Lazio, la Digi Sport 1

Video Chievo - Juventus 2-3. Final nebun la Verona, la debutul lui Cristiano Ronaldo

18.08.2018, 20:52
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Juventus a avut emoții serioase la primul meci al noului sezon din Serie A, care a reprezentat și debutul oficial al lui Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei. 3-2 a fost scorul pentru "Bătrâna Doamnă", la capătul unui meci cu două întoarceri de scor.

Juventus a deschis scorul foarte rapid, în minutul 3, la șutul lui Khedira, din interiorul careului. Stepinski a egalat cu o lovitură de cap (38), iar 1-1 a fost și scorul pauzei.

Giaccherini a adus-o pe Chievo în avantaj în minutul 56, când a transformat cu mare siguranță un penalty pe care tot el l-a obținut. Juventus a egalat la 2 prin autogolul lui Bani, care a deviat în propria poartă după ce Bonucci a relaut cu capul o centrare dintr-un corner.

Cea mai mare ocazie a lui Cristiano Ronaldo a venit două minute mai târziu, când șutul său din lovitură liberă a fost respins în față de portarul Sorrentino, iar Mandzukic nu a putut reacționa îndeajuns de rapid pentru a relua în plasă.

Finalul a oferit și cea mai controversată fază: Cristiano Ronaldo a atins mingea cu mâna, înainte să lovească portarul și ca Mandzukic să trimită mingea în poartă. Inițial, tehnologia goal line a indicat gol, dar s-a solicitat și intervenția arbitrajului video, unde s-a constatat infracțiunea fostului jucător de la Real Madrid și reușita nu a fost validată.

În al treilea minut de prelungiri a venit și golul victoriei torineze, când Bernardeschi a punctat cu o reluare din apropiere.

După primul meci oficial din Italia, Cristiano Ronaldo rămâne fără gol marcat.

VIDEO Chievo - Juventus 2-3

Messi și Cristiano Ronaldo pot fi urmăriți în continuare la Digi Sport! La Liga și Serie A, încă 3 ani pe posturile noastre


LIVE VIDEO&SCORE

Min. 90+6: Fluier final. Victorie pentru Juventus!

VIDEO Finalul meciului Chievo - Juventus 2-3

Min. 90+3: GOOOOL Juventus! Bernardeschi a marcat golul prin care Juventus preia conducerea!

VIDEO Golul victoriei lui Juventus

Min. 90: Cea mai controversată față a meciului! Juventus a marcat, dar arbitrul nu a validat reușita, după ce a consultat tehnologia VAR. Cristiano Ronaldo a atins mingea cu mâna, înainte să lovească portarul și ca Mandzukic să trimită mingea în poartă.

Portarul Sorrentino a primit îngrijiri medicale, dar nu mai poate continua și e înlocuit cu Seculin.

VIDEO Golul nevalidat al lui Juventus

Min. 77: Ocazie pentru Juventus! Cristiano Ronaldo a șutat direct pe poartă, dintr-o lovitură liberă din stânga careului. Portarul Sorrentino a respins în față, iar mingea a trecut pe lângă piciorul lui Mandzukic, care a reacționat târziu.

VIDEO Ocazia lui Cristiano Ronaldo

Min. 75: GOOOOL Juventus! Autogolul lui Bani a restabilit egalitatea. Bonucci deviase în primă fază cu capul, după o centrare dintr-un corner de pe dreapta.

VIDEO Golul lui Bonucci 

Min. 56: GOOOOL Chievo! Giaccherini a transformat un penalty pe care tot el l-a obținut, după un duel cu Joao Cancelo. A punctat cu un șut în dreapta portarului Szczesny.

VIDEO Golul lui Giaccherini

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45: Pauză la Verona, acolo unde Chievo și Juventus se află la egalitate, scor 1-1.

Min. 38: GOOOOL Chievo! Stepinski a egalat pentru Chievo cu o lovitură de cap.

VIDEO Golul lui Stepinski

Min. 3: GOOOOL Juventus! Sami Khedira a deschis scorul pentru campioana Italiei, cu un șut cu stângul, din prima, din interiorul careului.

VIDEO Golul lui Khedira

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Chievo Verona și Juventus Torino, primul din sezonul 2018-2019 din Serie A.

ECHIPELE DE START

Chievo (3-5-2): Sorrentino - Tomovic, Rossettini, Bani - Depaoli, Rigoni, Radovanovic, Hetemaj, Cacciatore - Stepinski, Giaccherini;

Juventus (4-2-3-1): Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Douglas Costa - Cristiano Ronaldo.


Massimiliano Allegri a confirmat că starul portughez, Cristiano Ronaldo, va debuta în prima etapă din Serie A. Campioană în ultimele 7 sezoane, Juventus va debuta în noua ediție a campionatului, în deplasare cu Chievo Verona, azi, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 2.

Juventus Torino l-a cumpărat, în această vară, pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, pentru care a plătit suma de 117 milioane de euro (cu tot cu taxe).

"Ronaldo, Szczesny, Pjanic, Cancelo and Alex Sandro vor juca mâine (n.r.- sâmbătă)", a declarat antrenorul campioanei Italiei, Massimiliano Allegri.  Tehnicianul lui Juventus a avut cuvinte de laudă lui Cristiano Ronaldo. "E diferit față de toți ceilalți", a mai spus Allegri, care crede că starul portughez va găsi motivația necesară pentru a câștiga trofee.

"A câștigat 5 Baloane de Aur și vrea să se autodepășeacă. Cu singuranță ne va ajuta să câștigăm trofee, însă efortul colectiv e cel mai important. Competiția cu Messi l-a stimulat să fie tot mai bun", a mai spus antrenorul lui Juventus.

Cristiano Ronaldo are în palmares 5 Ligi ale Campionilor, dintre care 4 obținute cu Real Madrid. Totodată, portughezul este cel mai bun marcator din istoria competiției, cu 105 goluri. Din 2009, când Ronaldo a ajuns la Madrid, și până în prezent, Juventus a marcat 93 de goluri în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

În cei 9 ani în care a jucat la Real, Ronaldo a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri oficiale, fiind cel mai bun marcator din istoria "galacticilor".

5 Baloane de Aur a câștigat Cristiano Ronaldo

Echipele probabile:

Chievo: Sorrentino - Cacciatore, Bani, Rossenttini, Jaroszymski - Hetemaj, Radovanovic, Obi - Giaccherini, Stepinski, Birsa

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro - Khedira, Pjanic, Can - Costa, Ronaldo, Dybala

Chievo - Juventus e azi, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Etichete: cristiano ronaldo , massimiliano allegri , juventus chievo , ronaldo juventus , debut ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

Secretele lui Cristiano Ronaldo. Cum se menține în formă la 39 de ani

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”