Alexandru Cicâldău la echipa națională / Foto: Profimedia

Alexandru Cicâldău, impresionat de atmosfera din Giulești: ”Suporterii au fost incredibili!”

articol scris de Digi Sport
12.06.2022, 09:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Alexandru Cicâldău (24 de ani) s-a declarat impresionat de atmosfera creată de suporterii echipei naționale a României, sâmbătă, pe ”Giulești”, la meciul disputat împotriva Finlandei (scor 1-0), din Liga Națiunilor.

Mijlocașul celor de la Galatasaray a afirmat că a simțit din plin sprijinul fanilor, iar acest lucru l-a împins de la spate pe durata partidei. Fotbalistul recunoaște că naționala României avea nevoie de un astfel de moment, după înfrângerile din Muntenegru (0-2) și Bosnia-Herțegovina (0-1).

Alexandru Cicâldău, după victoria contra Finlandei: ”A venit într-un moment potrivit!” 

Alexandru Cicâldău a fost titularizat de selecționerul Edi Iordănescu, însă a fost înlocuit în minutul 68 cu Răzvan Marin, după ce și-a epuizat resursele fizice. În prima repriză, fostul jucător al Viitorului Constanța și al Universității Craiova a lovit bara transversală cu o lovitură de cap.

Cred că a fost o victorie meritată și o victorie care a venit la momentul potrivit. Ne mergea jocul foarte bine, știam că facem lucrurile bine și știam că acel penalty n-o să conteze foarte mult. Se întâmplă oricum să rateze penalty. Nu contează cine execută, dacă rateză, trebuie după un penalty ratat, cum am făcut astăzi, să continuăm pe același stil de joc.

Am câștigat acest meci și să spunem că avem un plus de încredere, dar să nu uităm că am luat doar 3 puncte și avem un meci foarte greu marți. Mă bucur foarte mult pentru el, merită asta (n.r. - despre golul lui Nicușor Bancu). Pe Giulești fost o atmosferă incredibilă, țin să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost incredibili. Ne-au susținut, aveam nevoie pentru că eram într-un moment foarte greu, și asta a fost foarte important pentru noi. Cu toții cred că am fost criticați în aceste momente. Ok, am traversat o perioadă de două meciuri foarte grea, criticile sunt constructive, sunt bune, zic eu, și aceasta a fost o victorie pentru toată lumea. Când joci cu un stadion plin și te încurajează, câștigi și totul e bine, e incredibil”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei cu Finlanda, conform as.ro.

România - Muntenegru, marți, 14 iunie, de la ora 21:45, pe ”Giulești”

Pentru naționala României urmează confruntarea de marți, 14 iunie, cu Muntenegru, ce se va disputa tot pe stadionul Giulești.

După victoria contra Finlandei, România are șanse reale să prindă primele două locuri ale Ligii B, Grupa 3. Dacă va câștiga și meciul contra Muntenegrului, șansele cresc considerabil chiar și la câștigarea grupei.

Alexandru Cicâldău promite suporterilor că ”tricolorii” își vor da toată silința de a se revanșa după eșecul de la Podgorica.

O să promitem că o să dăm tot ce avem mai bun din noi și că o să încercăm să luăm cele 3 puncte (n.r. - la meciul cu Muntenegru). Niciodată nu se știe rezultatul final. Ăsta e obiectivul nostru, să câștigăm meciul cu Muntenegru. Pot să spun că ne doream mai mult de la aceste 4 meciuri, dar ținând cont că le-am pierdut pe primele două, l-am câștigat pe cel de-al 3-lea… un joc bun și o victorie cred că ne-ar mulțumi.

(N.r. - suntem o echipă valoroasă?) V-am zis și la conferință că eu cred că suntem. Nu se pune problema de valoare, echipa națională are jucători talentați. Fiecare jucător trebuie să facă cât poate și cu siguranță vom avea rezultate. Indiferent de vârsta noastră, învățăm de la meci la meci, analizăm, vedem unde am greșit. Eu, în curând la 25 de ani, nu cred că mai sunt un copil. Trebuie să ne recunoaștem greșelile și să ni le asumăm și, pe viitor, să încercăm să nu le mai facem”, a completat Cicâldău.

Etichete: romania finlanda , stadion giulesti , alexandru cicaldau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Adio, Qatar! România, în preliminariile CM 2022: tricolorii au terminat pe locul 3 în Grupa J și ratează barajul

News Alert Decizia luată de UEFA după incidentele de la România - Kosovo

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”