Antrenamentul Germaniei de pe stadionul din Hamburg

Galerie Foto Antrenamentul oficial al Germaniei, surprins în imagini. Cum arată excepționalul stadion din Hamburg

articol scris de Digi Sport
07.10.2021, 18:20
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

România urmează să întâlnească vineri reprezentativa Germaniei, la Hamburg, în a 7-a partidă a Grupei J din Preliminariile Campionatului Mondial.

Nemții caută să câștige meciul cu România pentru a-și consolida poziția de lider al Grupei J, iar atmosfera din jurul lotului condus de Hansi Flick este una excepțională, după cum a raportat trimisul Digi Sport la Hamburg, Răzvan Panaitescu.

Galerie Foto

 

Imagini de la antrenamentul Germaniei

Cu un lot compus atât din jucători tineri, dar și cu fotbaliști care au o experiență bogată la nivel internațional, Germania a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Hansi Flick în locul lui Joachim Low.

Rezultatele și jocul au fost de-a dreptul excepționale, iar fanii germani așteaptă spectacol și la meciul pe care favoriții o să-l joace cu România.

Volksparkstadion, arena unde România urmează să întâlnească Germania arată de-a dreptul senzațional, nimic mai puțin față de ceea ce era de așteptat. Capacitatea stadionului pe care joacă echipa locală Hamburg este de 57.000 de locuri pentru meciurile interne, iar pentru cele internaționale e de 51.500 de locuri.

Echipele anunțate de Sky la Germania - România: șapte jucători de la Bayern + Moruțan titular

După meciul cu Germania, tricolorii vor înfrunta Armenia, luni, de la 21:45, în ceea ce poate fi un duel decisiv pentru locul secund din grupă, care asigură calificarea la barajul pentru turneul final de anul viitor. Până la duelul de la București, naționala lui Mirel Rădoi speră la un rezultat bun și în Germania.

Publicația germană Sky Sport anunță o echipă plină de vedete a naționalei Germaniei, nu mai puțin de șapte jucători de la Bayern Munchen urmând să fie titulari în formația lui Hansi Flick. Lor ar urma să li se alăture doi jucători de la Chelsea, unul de la PSG și unul de la Borussia Monchengladbach.

  • Echipa probabilă a Germaniei: Neuer (Bayern) - Hofmann (Monchengladbach), Rudiger (Chelsea), Sule (Bayern), Kehrer (PSG) - Kimmich (Bayern), Goretzka (Bayern) - Gnabry (Bayern), Muller (Bayern), Sane (Bayern) - Werner (Chelsea)

Germanii se așteaptă la un sistem 4-2-3-1 al naționalei României și la un debut al lui Olimpiu Moruțan.

  • Echipa probabilă a României: Niță (Sparta Praga) - Manea (CFR Cluj), Chiricheș (Sassuolo), Nedelcearu (Crotone), Toșca (Gaziantep) - Stanciu (Slavia Praga), R. Marin (Cagliari) - Moruțan (Galatasaray), Hagi (Rangers), Mihăilă (Parma) - Keșeru (FCSB)

Etichete: romania , germania , antrenament , stadion , hamburg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă