Ianis Hagi / Captură Digi Sport

”Ăsta e gândul nostru”. Ianis Hagi vrea mai mult, după calificarea la EURO 2024

articol scris de Digi Sport
19.11.2023, 01:01
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

După opt ani de așteptare, România a reușit să se califice din nou la Campionatul European

În etapa a noua, ”Tricolorii” au reușit să învingă naționala Israelului, scor 2-1, și și-au asigurat biletele la turneul final. 

Ianis Hagi: ”Sperăm să terminăm pe primul loc

La finalul partidei, Ianis Hagi s-a declarat extrem de bucuros de rezultatul final și de calificarea la EURO.

 În plus, acesta a anunțat că își dorește ca echipa națională să termine cu o victorie contra Elveției campania de calificare. 

”Fericire, ne-am îndeplinit obiectivul, pentru asta ne-am pregătit și cred că pe merite am ajuns la EURO. 

Cred că am reușit să ne adaptăm la orice situație, indiferent de teren, de joc, am reușit să ne adaptăm. Azi am luat gol, dar am reușit să fim calmi, echilibrați și știam că vor veni golurile și victoria. 

Am spus și la conferința de presă că România e pregătită. Am fost pregătiți de orice, asta s-a adeverit și suntem la EURO. 

Clar că suntem conștienți de ce am făcut, probabil că ne vom întoarce în țară și stadionul va fi plin la meciul cu Elveția. Sperăm să terminăm pe primul loc, suntem profesioniști și ăsta e gândul nostru. Apoi vom petrece, pentru că am meritat. 

Această generație are două calificări la EURO U21, o semifinală la U21, cei mai experimentați au o calificare la EURO în 2016, decis. Avem încredere să ne batem cu toți. 

Dedic întregii țări, chiar și când nu au fost meciurile bune suporterii au venit la meciuri. Apoi familiei și celor care mă iubesc și îi iubesc”, a declarat Ianis Hagi. 

VIDEO cu Rezumatul partidei Israel - România 1-2 

Reacția lui Adrian Mutu, după ce România s-a calificat la EURO 2024: ”Israelul nu a fost mai bună decât noi”

La finalul partidei, Adrian Mutu a ținut să felicite toți jucătorii, dezvăluind că cel mai mare merit îl are chiar selecționerul Edi Iordănescu. 

”Mă bucur, pentru că meritam să ne calificăm. În primul rând mă bucur pentru băieți, pentru Edi și pentru Federație, și așa erau multe atacuri din toate părțile. Ultima parte a meciurilor de calificare, România s-a ridicat la așteptări. 

E o generație foarte bună, am văzut și bucuria lor de la final, este asemănătoare generația cu cea de la U21. Vin acei băieți din urmă și se vede că știu să joace împreună. Bineînțeles că Edi are un mare merit. Toți băieții au jucat bine, nu au dat spații, au jucat ceea ce trebuie. 

Cum am spus, la începutul mandatului lui Edi naționala a început greu. Dar acum, pe bună dreptate trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Indiferent ceea se întâmplă cu Elveția, este o realizare mare. 

Nu știu ce înseamnă pentru noi pentru că nu știu ce ne așteaptă (n.r. la EURO). Israelul nu a fost mai bună decât noi, nu multe echipe au fost peste noi în această campanie. Doar Elveția am fost puțin dominați, dar la EURO trebuie să ridicăm nivelul. 

În seara asta chiar ar trebui să ne bucurăm pentru că a fost un negativism spre Edi, deci felicitări tuturor. Este o seară care ne dă valoare tuturor celor care facem parte din sport. Sincer, mi-a plăcut echipa. Nu am excelent, dar mi-a plăcut jocul de echipă. 

M-am uitat și chiar spuneam că ne-am lăsat dominați pentru că rezultatul de partea noastră. Am făcut un meci cerebral, iar Israelul nu aveau calitatea necesară de a ne desface. Cred că a fost voit, băieții asta așteptau”, a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport Special.

Etichete: romania , ianis hagi , euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Răsturnare de situație în cazul lui Nacho! Ce echipă din Italia a pus ochii pe căpitanul de la Real Madrid

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Citeşte şi

Ce le-a spus Thibaut Courtois belgienilor, după ce a avut o paradă de zile mari în fața lui Ianis Hagi

Ratează EURO 2024: jucătorul de la Real Madrid, indisponibil

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”