Adrian Rus și Romario Benzar în tricoul României / Foto: Sport Pictures

Video ”Aveam starea civilă!” Cum a primit Adrian Rus convocarea la națională! De ce a rămas impresionat de Ciobanu și Pașcanu

articol scris de Digi Sport
28.05.2021, 10:58
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Adrian Rus (25 de ani), legitimat la Fehervar (Ungaria) a povestit cum a primit convocarea la naționala mare a României, dar și de ce Andrei Ciobanu, de la Viitorul și Alexandru Pașcanu, de la Ponferradina.

Fundașul stânga, care s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali la FCSB, a primit vestea convocării chiar în ziua în care s-a însurat.

”În acea zi aveam starea civilă, a fost ca un cadou pentru mine din partea selecționerului. Oficializarea a fost la ora 14:00 iar convocarea, două ore mai târziu. M-am simțit foarte bine”, a povestit Rus.

Fotbalistul nu vrea să dea cu piciorul șansei, astfel că a decis să se antreneze și suplimentar. ”Am continuat să mă antrenez bine, știam că-mi va veni șansa și că trebuie să profit când voi intra în primul 11.

Campionatul meu s-a terminat mai repede, era normal să vin mai repede la București și să fac antrenamente”, a specificat Rus, într-un interviu acordat pentru frf.ro.

Adrian Rus a povestit de ce s-a atașat de stadionul ”Ilie Oană”!

România dispută în perioada următoare două partide amicale, cu Georgia pe 2 iunie, la Ploieşti, şi cu Anglia, pe 6 iunie, la Middlesbrough. Stadionul ”Ilie Oană” a devenit unul special pentru Rus.

”Ilie Oană este un stadion special, acolo am obținut calificarea la Euro 2019, precum și debutul meu în echipa mare. E incredibil cum ne susțin fanii și acolo, dar și pe celelalte stadioane. Îmi doresc să jucăm din nou cu stadioanele pline”, a completat Rus.

Chestionat dacă va primi ”verde” din partea clubului pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, dar și care sunt jucătorii de la tineret care l-au impresionat, jucătorul a replicat:

”Nu am discutat cu cei de la club problema de la JO, pentru că nu știam dacă voi face parte din lot, dar voi discuta cu ei această problemă când mă voi întoarce după acțiunea naționalei.

Mi-au plăcut toți băieții, dar Andrei Ciobanu , care a făcut un Euro foarte bun, a și marcat un gol extraordinar, a făcut diferența și la echipa de club. iar celălalt este Alex Pașcanu. Se vede ca început să joace la seniori”. 

Etichete: mirel radoi , adrian rus , rus romania , lot romania amicl anglia , romania amicale georgia si anglia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă