Colajul postat de George Ogăraru pe contul său de facebook

”Care record?”. George Ogăraru nu crede că România trebuie să se laude cu asistența de la meciul cu Norvegia

16.10.2019, 12:21
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

FOTO România - Norvegia 1-1 |  29.854 de copii și însoțitori au fost prezenți, marți seară, în tribune la meciul cu Norvegia. A fost un adevărat record în materie - până acum, performanţa pentru meciurile la care au avut acces doar copii era deținut de o partidă din Europa League, Partizan Belgrad – AZ Alkmaar 2-2, când au fost prezenţi 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor.

George Ogăraru, fostul internațional, acum oficial la Viitorul Constanța, nu crede că trebuie să facem prea mare tam-tam pe marginea acestui subiect și a explicat și de ce printr-un mesaj postat pe contul său de facebook.

”Care record, oameni buni??!!

Probabil ați observat în ultimele zile faptul că se tot vorbeste despre stabilirea unui record de prezență a copiilor pe stadion, la un meci de fotbal...
Și ce mândri vom fi când acest record o să fie înregistrat tocmai în România.
Apreciez prezența de spirit a FRF și ideea de a prelua proaspătul exemplu dat de Partizan Belgrad . Totodată mă bucură faptul că mulți copii vor avea posibilitatea de a susține naționala României " la fața locului"!

DAR:

1. Să nu uităm faptul că acești copii sunt intr-o situație " privilegiată" doar pentru că accesul publicului major este interzis din cauza unei noi suspendări dictată de forul european!
OPORTUNITATE.

2. Da, România este, inainte de obținerea acestui "probabil record", deținătoarea altor recorduri de suspendări , atât la nivel de echipe de club cât și la echipă națională. PROBLEMĂ.

3. Național Arena este neîncăpătoare celor peste 60.000 de copii orfani imprăștiați prin centre de plasament, fundații...pe strazile României.
TRIST...

4. Să realizăm că am ajuns, "datorită decenței'' unor "suporteri" ai României, să ne bazăm pe sustinerea sinceră a unor copii intr-un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul Europeaan!
Ce moment deosebit!!
Sunt sigur că vor face o atmosferă minunată și nu cred că vor fi nici huiduieli in timpul intonării imnului naționalei adverse, nici scandări rasiste și nici salturi în teren cu diferite intenții.
NORMALITATE.

5. Dacă înțelegem, chiar și in al 12-lea ceas, faptul că minorii de azi sunt suporterii de mâine atunci, poate ne schimbăm cu toții modul agresiv de exprimare, total neadecvat unei țări civilizate din secolul XXI.
Felul in care vor crește acești pui de români este influențat de noi toți, ei nu depind doar de străduința parinților!!
O vorbă din popor spune că " este nevoie de un sat pentru a crește bine un copil".
Așadar, să ne asumăm cu toții viitorul tării noastre prin îndrumarea acestor copii... pentru cei suspendați e prea târziu.
EDUCAȚIE!!!

6. O mentiune specială acordată mass media!!
Ei sunt părtași la dezastrul din tribunele fotbalului de astăzi atât pentru limbajul folosit in articolele " de sport" cât și pentru "exemplele" autohtone promovate in ultimii 20 de ani dar, mai ales pentru deraierea intenționată de la presă de sport către ziar monden în bătălia asta oarbă și falimentară pe cantitate în detrimentul calității.
BANII...”

Atmosferă senzațională pe Arena Națională! Cum s-a auzit ”Deșteaptă-te, române!” cântat de 27.000 de copii

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, s-a ținut de cuvânt și a trimis la București foarte mulți copii de la academia ce-i poartă numele. Au fost însă copii din toată țară. Și din Pitești, și din Ardeal, și din Oltenia sau Moldova. Iar atmosfera din tribune a fost una de poveste.

Unul dintre momentele care va rămâne în istorie a fost acela de la intonarea imnurilor naționale. În momentul în care s-a ajuns la ”Deșteaptă-te, române!”, absolut toți copii au cântat într-un singur glas, atmosfera fiind absolut senzațională.

Etichete: george ogararu , romania suedia , copii romania norvegia , romania norvegia 1-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Adio, Qatar! România, în preliminariile CM 2022: tricolorii au terminat pe locul 3 în Grupa J și ratează barajul

News Alert Decizia luată de UEFA după incidentele de la România - Kosovo

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină