România U 21 a învins reprezentativa similară a Portugaliei cu 2-1 în deplasare, în preliminariile Euro 2019

Video Cu Portugalia, Rădoi și-a amintit de coșmarul Middlesbrough: "Mi-au trecut o grămadă de scenarii prin minte"

10.09.2018, 10:03
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Portugalia U21 - România U21 1-2 | Naționala Under 21 a României a obținut un rezultat mare pe terenul Portugaliei, pe care a învins-o cu 2-1 în preliminariile pentru Euro 2019. Cu toate acestea, noul selecționer, Mirel Rădoi, recunoaște că i-au venit în minte momentele de coșmar, din meciul cu Middlesbrough, pe care le-a trăit în urmă cu 12 ani, pe vremea când era jucător la Steaua (actuala FCSB).

"Cu emoții mari, încercam să le acopăr cât am putut de mult, să nu arăt disperare la finalul partidei, când am văzut cele 9 minute pentru că, de foarte multe, ori jucătorii se uitau spre bancă și, dacă pe noi ne vedeau disperați... să nu le transmitem și lor starea asta mai departe. Sigur că m-am gândit, am trăit-o ca jucător la Middlesbrough... Chiar dacă nu a fost în ultimul minut, am trăit-o și cu Partizan după ce am condus, așa că m-am gândit, mi-au trecut o grămadă de scenarii prin minte. Mă bucur că, până la urmă, Ionuț ne-a ținut în viață, să spun așa, pentru că ar fi fost păcat ca, din această partidă, să venim doar cu un punct", a spus Mirel Rădoi la sosirea în țară.

Tricolorii mici au pierdut avionul spre București după victoria de senzație împotriva Portugaliei, cu 2-1, însă în cele din urmă au ajuns acasă cu o mare întârziere. Rădoi recunoaște că evenimentele i-au cam dat planurile peste cap.

"Da, dar va trebui din toate lucrurile astea care s-au întâmplat în ziua de azi, să rămânem cu partea pozitivă. Până la urmă, nu am plecat separat, ceea ce nu mi-am dorit. Am rămas o zi după meci pentru a putea recupera băieții și eu cred că, până la urmă, cel mai important este acest meci cu Bosnia, prin care, așa cum am spus, din toate lucrurile astea negative va trebui să extragem ceva pozitiv și să mergem să câștigăm această partidă", a spus Rădoi la sosirea în țară.

Din motive tehnice, aeronava cu care urmau să plece tricolorii din Portugalia a întârziat o oră și zece minute. Din cauza acestui decalaj, delegația României a ratat legătura spre București de la Munchen, astfel că în loc să ajungă la București la ora 18:10, tricolorii au aterizat abia la ora 01:00 noaptea.

Selecționerul a dezvăluit că a dorit să sărbătorească succesu cu Portugalia și le-a oferit un pahar de vin jucătorilor, însă aceștia au refuzat.

"Am parte de un grup foarte bun și băieții sunt conștienți chiar dacă, după meci, am câștigat și le-am oferit un pahar de vin, nu toți au băut, au preferat să meargă la odihnă. Chiar și în ziua de azi, în momentul în care nu au mai prins zborul, au preferat să meargă direct în camere să se odihnească. Din punctul ăsta de vedere, îmi este mult mai ușor să lucrez cu ei", a explicat Rădoi.

În următorul meci, marți, România întâlnește Bosnia, pe care a învins-o cu 3-1 în tur.

După 2-1 cu Portugalia, pentru naționala Under 21 a României, urmează meciul cu Bosnia, din preliminariile pentru Euro 2019, care se va disputa marți.

"Emoții nu am, sunt încrezător, doar că va trebui să uităm ce s-a întâmplat în Portugalia, că va fi o partidă mult mai dificilă și jocul va suferi puțin și vom încerca să dispară teama asta de succese, care din păcate, câteodată, noi românii clacăm când nu trebuie", a spus Rădoi.

Clasamentul grupei:
Bosnia-Herțegovina 8 6 0 2 22-5 18
ROMÂNIA 7 4 3 0 11-4 15
Portugalia 7 4 1 2 18-9 13
Țara Galilor 7 3 1 3 8-9 10
Elveția 8 2 1 5 7-15 7
Liechtenstein 7 0 0 7 2-26 0

Meciuri rămase de disputat:
ROMÂNIA – Bosnia-Herțegovina, Elveția – Liechtenstein, Țara Galilor – Portugalia (11.09.2018);
Liechtenstein – Portugalia (11.10.2018); ROMÂNIA – Țara Galilor (12.10.2018);
ROMÂNIA – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herțegovina, Țara Galilor – Elveția (16.10.2018)

Etichete: mirel radoi , radoi romania , radoi selectioner , portugalia-romania 1-2 , preliminarii euro 2019 under 19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Exclusiv ”E frustrare!”. Lobonț i-a întins mâna lui Săpunaru, dar căpitanul Rapidului l-a refuzat

Fanii i-au băgat în ședință pe jucători și le-au transmis un mesaj amenințător după Petrolul - FC Botoșani 1-2

Mihai Stoica a reacționat, după ce Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Viața mea o împart”

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”