Edi Iordănescu / Foto: Profimedia

Exclusiv Dumitru Dragomir, convins că Edi Iordănescu va refuza și el oferta FRF: "Am o informație de ultimă oră, nu e greșită!"

articol scris de Digi Sport
14.01.2022, 20:20
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) a fost contactat miercuri de Federația Română de Fotbal, după ce negocierile cu Ladislau Boloni (68 de ani) au fost întrerupte

Discuțiile cu Boloni s-au reluat, dar favorit pentru postul de selecționer a devenit între timp Iordănescu. Fostul antrenor al lui FCSB este a cincea opțiune a lui FRF, după Gheorghe Hagi (56 de ani), Dan Petrescu (54 de ani), Răzvan Lucescu (52 de ani) și Boloni.

Dumitru Dragomir, convins că Edi Iordănescu va refuza oferta FRF pentru postul de selecționer

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este convins că și Iordănescu o va refuza pe FRF. "Oracolul din Bălcești" a primit informația că tehnicianul se simte jignit pentru faptul că a fost lăsat a cincea opțiune, motiv pentru care ar urma și să refuze invitația de a prelua banca tehnică a României. 

"Dacă se gândesc să îl pună pe Iordănescu, convingerea mea este că îi va refuza. Pentru că e o jignire adusă și lui Mutu, și lui Iordănescu. Nu așa se procedează! Trebuia negociat pe blat, dacă te refuză să nu se afle. Iordănescu va refuza. E un antrenor mare, inteligent, destul de firav emoțional, dar este meseriaș. Convingerea mea este că îi va refuza și Edi Iordănescu.

Pentru că, daca aș fi în locul lui, mai mare jignire nu aș simți. Să fiu al cincilea la care apelează? Cred că Federația forțează varianta Edi Iordănescu. Am și o informație de ultima oră, de astăzi. E legată de Edi. Nu e greșită, Edi este un antrenor tânăr și valoros. Problema este că am o informație care spune că ar refuza și că se simte jignit. Și eu spun că are dreptate", a explicat Dragomir. 

Edi Iordănescu, răspuns sincer despre locul pe care îl are în ierarhia FRF pentru postul de selecționer:

Iordănescu Jr s-ar fi plâns unor apropiați că este văzut de FRF drept "a 5-a roată la căruță", iar acum a vorbit la Digi Sport Special despre acest subiect:

"Eu cred că am ajuns la maturitatea necesară să-mi înțeleg statutul. Înțeleg faptul că în momentul de față sunt anumiți antrenori români cu ștate vechi, cu performanțe. Fotbalul românesc duce lipsă de multe lucruri, dar nu de antrenori buni. Nea Mircea Lucescu cred că are 40 de ani de antrenorat înaintea mea. Cred că mă poziționez în valul nou de antrenori. Perioada de secund m-a ajutat mult în dezvoltarea profesională, a fost o perioadă foarte bună.

Înțeleg faptul că sunt deja antrenori care au o cotă, dar e normal ca orice antrenor să vrea să fie prima opțiune acolo unde merge. Din ce știu, am fost mereu prima opțiune acolo unde am mers și am colaborat. În situația asta ar trebui să vorbesc ipotetic. Dacă ar fi o discuție în perioada următoare...

Când vine vorba de echipa națională aș putea să-mi las orgoliul în plan secund și să arăt disponibilitate pentru o discuție. Situația nu este ușoară deoarece am o ofertă concretă din străinătate", a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport Special.

Etichete: dumitru dragomir , edi iordanescu , selectioner , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”