Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Edi Iordănescu, gata să semneze cu o echipă din străinătate! Ce discuții au existat cu FRF

articol scris de Digi Sport
13.01.2022, 19:12
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) se află în cursa pentru a prelua echipa națională, dar pentru moment evită să discute despre acest subiect în spațiul public.

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Edi Iordănescu, aproape să semneze cu o echipă din străinătate

Prezent în emisiunea Digi Sport Special, Iordănescu Jr spune că recent nu a fost contactat de Federația Română de Fotbal pentru a prelua scaunul lăsat liber de Mirel Rădoi:

"Nu m-am simțit niciodată confortabil să discut despre acest subiect. Au fost anumite discuții principiale, dar am văzut că lucrul ăsta nu s-a întâmplat doar cu mine. În ultima perioadă am văzut că au avansat anumite discuții cu Loți (n.r Boloni), care are aprecierea mea totală. O să vă dezamăgesc, dar nu prea am ce să vă spun.

Eu am o discuție care este în afara țării, singurul lucru concret despre care pot să vorbesc. Am avut șansa să încep foarte devreme în această meserie, am parcurs niște pași firești. Este o mândrie să antrenezi echipa națională, orice antrenor și-ar dori această oportunitate.

Eu cred că echipa națională are potențial de creștere, cred că echipa națională poate produce rezultate. Am nimerit într-un moment nefericit, dacă știam că apare subiectul ăsta găseam motive să amân prezența la emisiune (râde).

Sunt în niște discuții avansate în străinătate. Nu pot spune că am un acord, dar sunt discuții avansate și propunerea este pe placul meu. Pentru mine ofertă concretă înseamnă ce am acum din zona Golfului, cifre, obiective. Altfel sunt doar discuții", a spus Edi Iordănescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Iordănescu are ofertă de 1,48 milioane de euro de la Al-Fateh, din Arabia Saudită

Formaţia arabă este gata să-i ofere 6,3 milioane de riali, adică 1,48 milioane de euro, pentru a prelua imediat echipa, aflată într-o situaţie periculoasă în a doua parte a clasamentului.

Arabii l-ar fi vrut pe Edi Iordănescu încă de la meciul de astăzi, 13 ianuarie, din deplasare, cu Al Feiha, început la ora 14:30, dar precipitarea lucrurilor legate de echipa naţională l-a determinat pe antrenor să lungească discuţiile.

Al Fateh l-a demis după etapa trecută pe antrenorul belgian Yannick Ferrera (43 de ani) aflat la echipă din octombrie 2019, iar Iordănescu se află în capul listei antrenorilor cu care se discută.

Edi Iordănescu a demisionat de la FCSB

Edi Iordănescu a pregătit-o pe FCSB în acest sezon, echipă la care a rezistat doar 12 meciuri. Deranjat de atitudinea patronului Gigi Becali, Edi Iordănescu a decis să rupă contractul.

Bilanțul antrenorului la FCSB a fost unul pozitiv, cu opt victorii, două remize și două înfrângeri, dintre care una la ”masa verde”, cu FC Voluntari, în optimile Cupei României.

  • De-a lungul carierei, Edi Iordănescu a mai antrenat ASA Târgu Mureș, Pandurii Tg. Jiu, CSKA Sofia, Astra, CFR Cluj (două mandate) și Gaz Metan Mediaș.

Etichete: romania , frf , digi sport special , edi iordanescu , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

România, locul patru la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”